“Milli maçımız 90 dakika biz Ankara'dan İstanbul'a 80 dakikada gideceğiz” diyerek elinde bir afişle kürsüden seslenen Uraloğlu “süper hızlı trenle bunu gerçekleştireceğiz” açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti.

2024 Yılı Bütçe Görüşmeleri Başladı!

Yılın son günlerine doğru meclis 2024 yılı bütçe belirlemesi için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Milyonlarca vatandaşın asgari ücret, emekli ve memur maaşlarını yakından takip ettiği bugünlerde devam eden görüşmeler meclisten renkli karelerin öne çıkmasını da sağlıyor.

Ankara-İstanbul, Ankara-İzmir Arası Mesafeler Kısalıyor!

4 PKK/YPG’li terörist etkisiz! 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz!

TBMM genel kurulunun bir araya gelmesi ile başlayan yeni bütçe görüşmeleri Bakan Uraloğlu'nun da gündemindeydi. 2024 yılı bütçesi kapsamında yapılan toplantıda elinde haber afişi ile beraber kürsüye çıkan Uraloğlu, Ankara ve İzmir yüksek hızlı tren hattının 2026 sonu veya 2027 yılı başında tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Örneklendirmesi Gündeme Damga Vurdu!

Uraloğlu İstanbul ve Ankara arasındaki mesafeyi kısaltacak süper hızlı trenle ilgili de açıklamada bulundu. Bakan Uraloğlu'nun elinde afişle kürsüye çıkıp milli maçtan örnek vererek İstanbul ve Ankara arasındaki mesafeyi azaltacak projeden bahsettiği o anlar sosyal medyanın gündemine damga vurdu.

Editör: Doğu Gazetesi