Kitten heels

Moda dünyasında "kitten heels" olarak adlandırılan kısa sivri topuklu ayakkabılar geçtiğimiz sezon özellikle cherry red tonundaki versiyonlarıyla bir hayli ses getirmişlerdi. 2024 yılının tamamında büyük bir etkiye sahip olan bu kısa topuklu sivri modeller, zarf görünümleri ve rahatlıkları sayesinde birçok kombine eşlik edebilir parçalar olarak moda dünyasında yerini alıyorlar.

Women's Kitten Heels Pointed Closed Toe Pumps Wedding Office Work  Comfortable Low Heel Dress Shoes for Women with Cushioned Inner Sole Black  6 - Walmart.com

Metalik ayakkabılar

Kombinlerinizi yaparken dikkat çekici yıldız bir parça arıyorsanız artık buldunuz demektir. Özellikle topuklu ayakkabılarda tercih edilen metalik görünüm sayesinde kombinizin rengi fark etmeksizin uyumlu olan bir parça bulmanız artık çok kolay. Günlük kombinlerden iş hayatınıza kadar birçok alanda tercih edebilirsiniz.

Valmenti Kadın Dore Hakiki Deri Topuklu Ayakkabı Fiyatı, Yorumları -  Trendyol

Yeni moda altın ayakkabı erkekler rahat ayakkabılar yüksek en iyi gece  kulübü spor ayakkabı erkek bağcıklı

Slouchy botlar/çizmeler

"Slouchy" kelime anlamı olarak Türkçede "sarkık, eğri" anlamlarına geliyor. Birikmiş ve rahat görünümleriyle yıllar öncesinde moda olan bu bot ve çizme trendi 2024 yılında geri geliyor. Eteklerle ve elbiselerle kombinlediğinizde havalı bir görünüm elde edebilirsiniz.

RF ROOM OF FASHION Kadın GENİŞ BUZAK Slouchy Diz Yüksek Çizmeler, Konyak Pu  (Geniş Buzağı, 2 3/4" Ahşap Topuk), 7 Wide : Amazon.com.tr: Moda

Zamansız platformlar

Platformlu ayakkabılar yıllar içerisinde neredeyse hiç kaybolmadan genişleyen platform ölçüleriyle moda dünyasında yer almaya devam ediyorlar. "Mules" denilen ayakkabı formlarında en çok tercih edilen platformlar sezon fark etmeksizin birçok kombine eşlik edecek gibi duruyorlar.

Beyaz Kadın Klasik Topuklu Ayakkabı K05154100109

Erteleme huyundan kurtulmanın basit yolları Erteleme huyundan kurtulmanın basit yolları

Loafer ayakkabılar

Yine yılların asla kaybettirmediği, ofis kombinlerinin vazgeçilmezi ve son dönemin çorapla kombinlenen modelleri arasında yer alan loafer ayakkabılar birçok kombinle uyum sağlıyorlar. Dolayısıyla 2024 senesinde de kombinlerden uzak kalması beklenemezdi, öyle değil mi?

Hakiki Deri Beyaz Tokalı Loafer Kadın Ayakkabı 01902ZBYZP01 - Deery

Bale ayakkabısı

Zarif görünümleriyle en beğendiğimiz modellerden olan bale ayakkabıları batlı olmayan modelleriyle babatlere göz kırpıyor. 2024 yılında bantlı modelleriyle birçok defilenin dikkat çeken parçalarından olan bu ayakkabıları çoraplarla ve etek/elbiselerle rahatlıkla kombinleyip zarif bir görünüm elde edebilirsiniz.

Sonbahar kadın ayakkabısı bale daireler topuksuz Sabot ayakkabı düşük rahat  ofis mokasen deri yalınayak ücretsiz kargo - AliExpress

Editör: Saliha Kara