Atmaca açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Bugün, tarihin kokusunu taşıyan, doğanın tüm renklerini bünyesinde barındıran, kültürel mirasıyla göz kamaştıran Kemaliye'mizden sizlere sesleniyoruz. Kemaliye, sadece Erzincan'ımızın değil, tüm Türkiye'nin gizli cennetidir. Ancak gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak, onu layık olduğu yere taşımak bizim elimizde.

Hangi Kanun nereden alındı? Hangi Kanun nereden alındı?

"Algı değil, icraat zamanı!" diyerek yola çıktık. Geleceğimizi şekillendirecek, gençlerimize umut olacak projelerimizle, Kemaliye'nin yükselişini başlatıyoruz. Yenilenebilir enerji kaynakları, eğitim ve kültür kampları, teknolojiyle iç içe bir belediyecilik anlayışı ve daha fazlası. Hepsi Kemaliye için, hepimiz için!

Kemaliye'nin her köşesini değerli kılan, köylerimizi canlandıracak, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğine yatırım yapacak projelerimizle, siz değerli hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz. Unutmayın, Kemaliye'nin yükselişi, bizim birliğimizle başlar.

Bu yolda, sizlerin de fikirleri, önerileri ve enerjisi bizim için çok değerli. Geleceğimizi birlikte inşa edelim. Gelin, Kemaliye'mizi birlikte yükseltelim. Çünkü biz biliyoruz ki; birlikte daha güçlüyüz, birlikte başaracağız!

Birlikte, Kemaliye'mizi Türkiye'nin parlayan yıldızı yapacağız. Katılımınız ve desteğinizle, Kemaliye yükselişe geçiyor. Şimdi eylem zamanı!”

Editör: Adem Küçükkaya