Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Mehmet Cavit Şireci, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etiler. 

İran’ın BM Misyonu tarafından yapılan açıklamada, “İran’ın BM Anlaşması’nın 51. maddesindeki meşru müdafaa hakkına dayanan askeri hamlesi, siyonist rejimin Şam’daki diplomatik binalarımıza saldırısına cevaptı. Mesele sonuçlanmıştır diyebiliriz. Ancak, İsrail rejimi bir hata daha yapacak olursa İran’ın cevabı daha sert olacak. Bu, İran ile İsrail rejimi arasında bir çatışmadır, ABD bundan uzak durmalı” ifadeleri kullanıldı. İran’ın BM Misyonu tarafından yapılan açıklamada, “İran’ın BM Anlaşması’nın 51. maddesindeki meşru müdafaa hakkına dayanan askeri hamlesi, siyonist rejimin Şam’daki diplomatik binalarımıza saldırısına cevaptı. Mesele sonuçlanmıştır diyebiliriz. Ancak, İsrail rejimi bir hata daha yapacak olursa İran’ın cevabı daha sert olacak. Bu, İran ile İsrail rejimi arasında bir çatışmadır, ABD bundan uzak durmalı” ifadeleri kullanıldı.

Milletvekili adayları cemiyet ziyaretinde gazeteciler ile görüşerek, 14 Mayıs seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını söylediler. Milletvekili ve Milletvekili adayı Süleyman Karaman ile Mehmet Cavit Şireci, gazetecilere çalışmalarında başarı dileklerini ileterek misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ettiler. 

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Barış Yalçınkaya, ziyaretten dolayı milletvekili adaylarına teşekkür ederek, seçim çalışmalarında adaylara başarılar diledi.

Adem KÜÇÜKKAYA

Editör: Merve Kiraz