Belediye Başkanı Aksun yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “Tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. İşçi varsa iş vardır. İş Varsa huzur vardır. Huzur varsa mutluluk vardır. Mutluluk varsa barış, birlik ve kardeşlik hakimdir.

Emeğiyle, alın teriyle, üretimiyle ülkemiz için değer üreten, milli gelire büyük katkılar sağlayan milyonlarca emektar işçilerimizin, tüm dünyada birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. 

Yediğimizden içtiğimize, giydiğimiz ayakkabıdan yaktığımız kömüre kadar her şey de emekleri olan, olmazsa olmazlarımız emekçilerimizin sosyal ve ekonomik hayatta büyük payları var. 

“23 Nisan milletimizin tarihinde dönüm noktası olan çok özel bir gündür” “23 Nisan milletimizin tarihinde dönüm noktası olan çok özel bir gündür”

Türkiye’nin gelişme ve kalkınma mücadelesinde büyük önem arz eden, emek veren, çalışan, yorulan, değer üreten işçilerimize, 'İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz' diye buyuran Peygamberin ümmeti olarak sahip çıkmak, değer vermek bizim büyük sorumluluğumuzdur.      

Bu duygu ve düşüncelerle emekçilerimizin, dayanışmanın ve emeğin bayramı olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyor, aileleriyle birlikte huzur, mutluluk ve esenlik içinde bir ömür geçirmelerini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”
 

Editör: Sena ERDOĞAN