İlk yarının 22. Dakikasında Yeni Çorumspor 1-0 öne geçti. İlk yarıda karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk yarı bu skor ile tamamlandı.

İkinci yarıya daha atak oyunuyla çıkan 24Erzincanspor beraberlik golünü ilk yarının hemen başında Halil Yılmaz’ın ayağından buldu ve skoru eşitledi (1-1).

Üstünlük çabası içerisinde olan Anagold 24 Erzincanspor kendi sahasında yaptığı hatalı pasları iyi takip eden Yeni Çorumspor üstünlük golünü buldu (Dk.89) Barış Çiçek.  Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç bu skor ile sona erdi.

Maç sonrası ise YeniÇorumspor’dan 41 ve 58 numaralı oyuncular  soyunma odasına giderken seyirciye ve Erzincanspor yöneticilerine ağır hakaretlerde bulundular. Çorumspor kulüp Başkanı Fatih Özcan'ın  ise seyirciye el hareketi yapması nedeniyle olaylar büyüyünce devreye polis girdi.

Stat:  Müstakil atletizm Pisti
Hakemler:  Mehmet Çağatay Lokat (**), Kadir Günel(**), Birkan Çanakçıoğlu(**)

 

24Erzincanspor:

Bahadır Kaya (**),   Halil Yılmaz (**),  Ali Öztürk (*)  Muhammet Aran (**),  Erdi Kasapoğlu (**),  Volkan Özcan(***),  Sabit Hakan Yılmaz(**),  Hüseyin Cihan Avcu(**),  Burak Öksüz(**),  Serkan Yola(**),  Uğur Karakoç(**),  Ufuk Er (**),  Talha Mayhoş(**)

Yeni Çorumspor:

Onur Tekin(***),  Mert Ilıman (**),  Muhammet Fettahoğulları(**),  Kerem Pala(***), Yakup Alkan(***),  Mücahit Haktan Karabulut (***),  Mikail Albayrak(**),  Mümin Talip Pazarlı(***),  Kemal  Kazan (*),  Uğur Bulut(***),  Kaan Güdü (***), Barış Çiçek(*), Batuhan Demirel, Volkam Serim(***)

Goller:

Dk. 22 Yakup Alkan, dk, 89 Barış Çiçek, (Çorumspor), Dk. 48 Halil Yılmaz, (Erzincanspor)
 

Kırmızı Kart:

dk. 90 Muhammed Enes Yılmaz

Editör: Doğu Gazetesi