Arnica Pika ET14410 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 2.5 litre toz haznesi ve 750 Watt çekim gücü ile ön plana çıkıyor. Süpürge halı ve parkelerde toz bırakmamayı vaat ediyor.

Elektrikli süpürge alırken nelere dikkat edilmeli? Torbalı, torbasız sulu, dikey çeşitleri ve özellikleri Elektrikli süpürge alırken nelere dikkat edilmeli? Torbalı, torbasız sulu, dikey çeşitleri ve özellikleri

 5 metre kablosu olan kompakt tasarımlı süpürge evde yer kaplamıyor. Toz torbasız olan süpürge kolay temizliğiyle dikkat çekiyor. Süpürgenin haznesini çıkarıp temizlemek yeterli oluyor.

Öte yandan  75 dB ses seviyesine sahip olan süpürge A sınıfı enerji tasarrufu sağlıyor. Aynı zamanda yıkanabilir AFS filtresi  bulunuyor.

Arnica Pika ET14410 Aksesuarları

  • Yüksek performanslı yeni süpürme ucu
  • Dar uçlu boru
  • Koltuk temizleme aparatı
  • Perde fırçası 
  • Tüm bunları asabileceğiniz aksesuar askısı

Gerçek Kullanıcı Yorumları

"Müthiş bir ürün kendime aldım çok beğendim şimdide anneme aldım o da bayıldı."

"Mükemmel bir ürün çekim gücü o kadar kuvvetli ki ince halıları kaldırıyor."

"Kızımın çeyizi için aldım. Süper harika hiç bu penformansı beklemiyordum süprülmüş halımda denedim toz haznesini görünce şok oldum halımı kaldırıyor fakat yormuyor. Emiş gücü güzel kullandıkça ileride bu şekilde devam eder mi? Bilmiyorum, zaman göstercek bir süpergeyi kimsede hayatı boyunca kullanmamıştır."

"Anneme aldim cekim gucu inanilmaz gercekten yorumları okuyup siparis ettim iyiki almisiz annem cok memnun."

"Çok sevdim. Küçük canavar adeta. Güzel çekiyo.Evcil dostunuz varsa tavsiye ederim. Kutusuyla geldi. Gayet özenli, her parça tek tek poşetliydi."

Editör: Sena ERDOĞAN