Acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilmek için faizsiz kredi veren bankalara yöneliyor. Bankaların her ay yenilenen kampanyaları kapsamında 10.000 TL’den başlayarak 20.000 TL'ye kadar talep edilen krediler için düşük faiz kampanyaları sürüyor.

Kurbanlık fiyatları belirlendi Kurbanlık fiyatları belirlendi

Üstelik bazı bankalar belirli bir süre geri ödemesiz olarak kredi kullanan fırsatı da sunuyor. Çoğu bankanın kampanyalı olarak başlatmış olduğu krediler 6 aylık vadelerle geri ödenebiliyor.

Faizsiz Kredi Veren Bankaların Listesi

Faizsiz kredi veren bankalar arasında Denizbank, Garanti BBVA, Kuveyt Türk, QNB Finansbank, Akbank, Yapı Kredi veya Enpara gibi özel bankalar yer alıyor. Denizbank %0 faizli 10.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans ödemesi yapacağını duyurdu.

Banka müşterisi olanlar anında bu tekliften faydalanabilecek. Enpara 6 ay vadeli 10 bin lira faizsiz kredi kampanyasını başlattı. ayda 1.667 TL ödeyen bu fırsattan faydalanacak. QNB Finansbank yeni müşteriye özel 10.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı. Her ay 3.334 TL ödeyen bu tekliften faydalanabilecek.

Editör: Doğu Gazetesi