Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışında başa baş mücadele eden Cimbom, son karşılaşmada averajla geriye düştü. Ligdeki rekabette ezeli rakibinin gerisinde kalan Galatasaray, önündeki 19. hafta maçında Tümosan Konyaspor'u ağırlayacak.

Galatasaray'ın Avrupa macerası ise UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında son buldu. Grubunu lider tamamlayamayan Cimbom, Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselmek için play-off turunu geçmeye çalışacak. Özellikle hücum hattında güçlendirme yapma planları yapan sarı-kırmızılılar, transfer sürecinde aktif rol almaya hazırlanıyor.

Wellness yardımcı antrenör kursu açılacak Wellness yardımcı antrenör kursu açılacak

Mehdi Taremi Transferi Gündemde!

Galatasaray, Porto'nun başarılı oyuncusu Mehdi Taremi için yeniden girişimde bulunacak. A Spor'un bildirdiğine göre sarı-kırmızılılar, önceden gündemlerinde bulunan bu yıldız golcü için transfer çalışmalarını tekrar başlattı. Taremi'nin mevcut sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Bu da Galatasaray'a transferi tamamlama şansı doğurabilir.

İranlı golcü, 31 yaşında olmasına rağmen forma giydiği süre içinde 6 gol ve 4 asistle etkileyici bir performans sergiledi. Bonservis değeri ise 12 milyon Euro olarak biliniyor. Bu transfer girişimi, Galatasaray'ın Icardi'nin ayrılma olasılığını göz önüne alırken taraftarı heyecanlandıracak nitelikte.

Editör: Doğu Gazetesi