Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun “Mahalleli Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programları kapsamında bu hafta Çukurkuyu Yerleşkesi sakinleri ile bir araya gelecek.

Vali Aydoğdu Milli Eğitim Bakanı'mı olacak? Vali Aydoğdu Milli Eğitim Bakanı'mı olacak?

Çukurkuyu Yerleşkesinde yapılacak olan toplantı  bu gün saat. 19:30 da Çukurkuyu Yerleşkesinde bulunan Mahalle sakinlerinin katılımları ile Eski Belediye Binası, Beldem Düğün Salonunda yapılacak.

Düzenlenen toplantılarda Belediye tarafından Mahallelerde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler veriliyor.  Toplantının yapıldığı Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Bekir Aksun ile görüşerek istek ve önerilerini dile getiriyorlar.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun toplantılar ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; "Mahalleli Soruyor Başkan Cevaplıyor"  Programları kapsamında bu hafta düzenleyeceğimiz  toplantıda mahalle sakinleri ile bir araya gelerek yaptığımız çalışmaları anlatıp, yapacağımız çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler vereceğiz. Yapacağımız toplantıya tüm Mahalle sakinlerini ve vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

Editör: Merve Kiraz