Lavantaların dip çapası ve yabani ot temizliği yapılıyor Lavantaların dip çapası ve yabani ot temizliği yapılıyor

Başkan Aksun mesajında; “Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve hayatlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hem insanlık görevimiz hem de toplumsal sorumluluktur. 

Engelli olmak bir kusur değildir, engellilik insani bir halin özetidir. En büyük engel körelmiş kalplere sahip olan zihniyetlerdir. 

İnsana insan olduğu için kıymet veren bir medeniyetin mensupları olarak, engellilere yardım etmenin Allah’a olan sadakatimizi gösteren bir davranış olduğunu bildiren bir peygamberin ümmetiyiz.

Erzincan Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın hayatlarını huzur içinde geçirebilmeleri için üzerimize düşen ne varsa yapmak boynumuzun borcudur. Şayet ulaşımdan eğitime, çalışma hayatından sağlık hizmetlerine varıncaya kadar her alanda engellilerimize insanca bir hayat sunmak, insani ve hukuki mükellefiyettir. 

Bu duygu ve düşüncelerle 10-16 Mayıs Engelliler Haftasının; engellilerle ilgili sorumluluk, duyarlılık, bilinç ve farkındalık düzeylerinin yeniden değerlendirilmesine, yeni baştan gözden geçirilmesine vesile olmasını, engelliler ve karşılaştıkları sorunların çözümüne yönelik hassasiyetin ve bilincin artmasına vesile olmasını temenni ediyor, tüm engelli bireylerimize aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum” dedi.

Editör: Merve Kiraz