İlk olarak 2010 yılında vizyona giren ve daha sonra 2012-2014-2016-2018 yıllarında diğer serileri yayınlanan Çakallarla Dans filmi altı milyondan fazla izleyiciye ulaşmış güçlü oyuncu kadrosuyla kendinden epeyi söz ettirmişti. Serinin yedinci filmi, "Çakallarla Dans 7”, 6 Aralık 2024'te sinemalarda gösterime girecek.

Klasik Türk Komedi dalında önde gelen filmlerden olan Çakallarla Dans'ın 7. Filminin yapımcılığını ise SugarWorkz ve TAFF Pictures üstleniyor. Önümüzdeki günler çekimlere başlayacak olan ekibin hazırlıklarını tamamladığı konuşuluyor. 7. filmin oyuncu kadrosu net olarak açıklanmasa da diğer serilerdeki başarınını yakalanması bekleniyor. 2022’de yayınlanan son filmde 871 bin 764 gişe yapan film, seri genelinde toplamda 6 milyon 478 bin 857 seyirciye ulaştı.

Filmin diğer serileri ile ilgili bilgileri hatırlayalım;

Filmin Konusu;

Tunceli'de 22. Munzur Kültür ve Doğa Festivali başladı Tunceli'de 22. Munzur Kültür ve Doğa Festivali başladı

Çakallarla Dans, son dönem Türkiye Sinemasında hatırı sayılır oranda artmaya başlayan komedi-suç filmlerine iyi bir örnek olarak öne çıkan yapımlardan. Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet, paraya olan hırsından dolayı gözü dönmüş karısının gazına gelerek, şirketin internet hesapları üzerinden azımsanmayacak miktarda bir parayı patronundan çalmak amacıyla plan yapar. Bu planın bir parçası da en yakın arkadaşı olan Gökhan’dır; Servet parayı Gökhan’ın hesabına aktarıp herhangi bir olumsuz durumda suçu onun üzerine yıkmayı hesaplar. Diğer iki arkadaşı da bu hain planın figuranı olacaklardır. Ama unuttuğu iki şey vardır; birincisi, en az kendisi kadar kurnaz ve saf olan kankaları, ikincisi ise; çakallık yapmaya çalışırken zaten çakalların alengirli oyunlarının tam ortasına düşecek olmalarıdır. Dört kafadar başlattıkları bu işi beklenildiği gibi ellerine yüzlerine bulaştırır ve başlarına gelmedik bela kalmaz. Kısa yoldan para kazanmak uğruna bindikleri geminin dümeni onları, akıllarına bile gelmeyecek çılgın ve eğlenceli bir maceraya sürükleyecektir.

Film Ekibi;

Yönetmen; Murat Şeker

Yapımcı; Murat Şeker, Uğur Şeker, Cemal Okan, Timur Savcı

Senarist; Murat Şeker, Ali Tanrıverdi, Selami Genli

Oyuncular; İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu, Şevket Çoruh, Timur Acar 

Editör: Merve Kiraz