Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan İl Başkanlığı’nda kongre heyecanı sürüyor. 29 Eylül’de tamamlanan ilçe kongrelerinin ardından, seçim kurulu tarafından kesinleştirilen sonuçlara göre göreve başlayan yeni ilçe başkanları çalışmalarına başladı.

CHP Erzincan İl Başkanı Yalçın Tanrıverdi, yeni dönemde görev yapacak ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Yapılan toplantının ardından açıklamada bulunan Tanrıverdi, “Erzincan’ımıza hizmet edecek yeni ilçe başkanlarımızla umut ve dayanışma dolu, verimli bir toplantı yaptık” dedi.

Bu önemli buluşmanın ardından gözler, CHP Erzincan İl Kongresi'ne çevrildi. Parti, il kongresinin 18 Ekim 2025 tarihinde gerçekleştirileceğini duyurarak, tüm üyeleri ve Erzincan halkını bu “demokrasi şöleni”ne davet etti.

CHP Erzincan İl Başkanlığı, yaklaşan kongre öncesinde parti içi birlik ve fikir alışverişini artırmak amacıyla görüşmelerin süreceğini belirtti.

Muhabir: Merve Kiraz