Cumhuriyet Halk partisi'nin milletvekili listeleri belirlendi. Bu listelere göre CHP'nin Erzincan'da ki 1. sıra adaylığına eski şişli belediye başkanı, Türkiye Değişim Partisi'nin de genel başkanı olan Mustafa Sarıgül getirildi. 2. sıra adayı da CHP haricinden belirlendi. CHP'de 2. sıra aylığı İyi parti'ye verildi. İyi parti'nin adayı 2. sıraya getirilirken Erzincan'dan müracaat eden hiç bir partiliye kapı aralanmadı.   

Millet ittifakının kararları doğrultusunda CHP’nin İYİ Parti listesinden girdiği iller Gümüşhane, Bitlis, Aksaray, Yozgat, Bayburt, Muş, Çankırı olurken; İYİ Parti’nin CHP listelerinden girdiği iller ise Adıyaman, Çorum, Hakkari Erzincan, Rize, Van Batman, Bartın, Düzce olarak belirlenmişti.

 KILIÇDAROĞLU'NA DESTEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Erzincan'da girişimci kadınları güçlendiren eğitimler başladı Erzincan'da girişimci kadınları güçlendiren eğitimler başladı

Partisi seçime girme hakkı kazanan Mustafa Sarıgül, günler önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etmişti. İkili, görüşmenin ardından basın açıklaması yapan Mustafa Sarıgül cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıklamıştı. 

Editör: Mücahit Özdemir