Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi bahar şenlikleri kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi mezunları ve akademik personeli arasında “Futbol Gösteri Maçı” yapıldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Yalnızbağ Yerleşkesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen “Futbol Gösteri Maçı”na izleyici olarak Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Genel Sekrete Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Fatih Ertugay’ın da oyuncu olarak yer aldığı üniversitemiz akademisyenleri ile mezunları, düzenlenen futbol gösteri maçında bir araya geldi. Maçı izleyen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, her iki takımın da gayet iyi bir mücadele ortaya koyduğunu belirterek: “Hem personelimize hem de mezunlarımıza bu güzel oyun için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Maç sonunda oyuncuları tebrik eden Rektör Levent, katkılarından dolayı takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti. Müsabakayı akademisyenler ve öğrenciler de büyük bir ilgiyle takip etti.

Editör: Doğu Gazetesi