Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim Fakültesi üst yönetimi,  Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof . Dr. Akın Levent’i akredite olan bölümler hakkında bilgi vermek amacıyla makamında ziyaret etti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Resim İş Eğitimi ve Sınıf Eğitimi bölümleri, Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği(EPDAD) tarafından 1 Mayıs 2026 tarihine kadar akredite edildi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mücahit Kağan, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Erdem Yavuz ve  Doç. Dr. Alper Kaşkaya bu kapsamda Rektörümüzü  ziyaret etti.

İlkokul öğrencileri sokak hayvanları konusunda bilgilendirildi İlkokul öğrencileri sokak hayvanları konusunda bilgilendirildi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek EBYÜ’ daki kalite standartlarının her geçen yıl üst seviyelere çıktığını ifade etti. Eğitim Fakültesine göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşekkürlerini ileten Rektör Levent, ilerleyen süreçte diğer fakülte ve bölümlerin de akreditasyon süreci içine dâhil edileceğini belirtti.

Adem KÜÇÜKKAYA

Editör: Merve Kiraz