Kalabalık davetlerde veya çalışan sayısının çok olduğu iş yerlerinde "En iyi çay makinesi hangisi?''  veya ''Hangi çaycı tavsiye edeliyor?'' soruları araştırılıyor. Türkiye'nin vazgeçilmez bir numaralı içeceği olan çayın lezzeti ve kıvamı önem arz ediyor. Bu nedenle çay makinesi seçerken doğru karar vermek gerekiyor.

En iyi çay makinesi önerileri

Arçelik K 3283 IN 1650W Paslanmaz Çelik Çaycı İnox

Arçelik K 3283 IN 1650W Paslanmaz Çelik Çaycı İnox_640x960

Paslanmaz Çelik Çaycı İnox, çelik malzemelerden üretilmiş. Makine kireç tutmayan içi ile ön plana çıkıyor. Aynı zamanda makine çayı gün boyunca taze ve sıcak tutuyor.

Arçelik Resital Çay Makinesi CM 6964

Arçelik CM 6964 Resital Çay Makinesi_660x960

Çay makinesi 4 kata kadar dayanıklı cam malzemelerden üretilmiş. Makine paslanmaz çelik çay filtresi, otomatik kapanma ve sıcak tutma özelliği ile ön plana çıkıyor.

Korkmaz Demkolik Inox/Siyah Elektrikli Çaydanlık

Korkmaz Demkolik Inox Siyah Elektrikli Çaydanlık_660x960

En iyi çay makinesi markaları arasında yer alan Demkolik, paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş, Ayrıca otomatik sıcak tutma ve kaynatma özelliklerine sahip.

A101'e Tiny House, Elektrikli Moped, KÜTAHYA Porselen Tabak Seti geliyor! A101'e Tiny House, Elektrikli Moped, KÜTAHYA Porselen Tabak Seti geliyor!

Karaca Çaysever Cam Konuşan Çay Makinesi

Karaca Çaysever Cam Konuşan Çay Makinesi_590x960

Çay tiryakilerini tatmin edecek olan Çaysever, çay demlendiğinde haber veriyor, aynı zamanda ideal demleme sıcaklığını kendi belirliyor. Çay bayatladığında ikaz ışığı ile uyarıyor. 

Arzum Gusto Çay Makinesi AR3101

Arzum Gusto Çay Makinesi Ar3101 484X960

Arzum Gusto, cam haznesi ile dikkat çekiyor. Makinenin susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ve sıcak tutma özelliği bulunuyor.

Editör: Sena ERDOĞAN