Televizyonların ilk günden bu güne markaları Televizyonların ilk günden bu güne markaları

Derin dondurucular buzdolaplarından çok daha hızlı soğuturlar ve çok daha etkili çalışırlar. Kış aylarında mevsim meyve ve sebzelerini daha taze tüketmeyi sağlayan derin dondurucular neredeyse her evde bulunuyorlar. Dondurucular mevsim meyve ve sebzelerinin yanı sıra et, balık, hazır gıda gibi ürünlerin de daha uzun süre bozulmadan, taze olarak kullanılmasına olanak tanıyorlar.

Vestel CD6001 E Dikey Derin Dondurucu

Vestel'in 187 litrelik hacmi ve 6 çekmeceli derin donducusu, Hızlı Dondurma Modu, Değiştirilebilir Kapı Açılış Yönü, Uygun fiyatı, F sınıfı enerji sınıfı, 41 dB gibi düşük ses seviyesi ve Statik soğutma özellikleri listenin ilk sırasında yer alıyor.

Uğur UED 5218 DTK 5 Çekmeceli Derin Dondurucu

5 çekmecesi bulunan Uğur derin dondurucu, E Enerji sınıfı, 196 L hacmi, 39 dB ses seviyesi gibi özellikleriyle istenilen gıdayı rahatlıkla soğutuyor.

Grundig GFSE 6200 F 6 Bölmeli Derin Dondurucu

Yine 5 çekmecesi bulunan bu dondurcu F sınıfı enerji, statik soğutma özellikli, günlük 8 kg dondurma kapasitesi ve 39 dB ses yüksekliği ile ön plana çıkıyor.

Profilo DF1024WFVV 6 Çekmeceli Derin Dondurucu

6 çekmecesiyle dikkat çeken Profilo Derin Dondurucu F sınıfı enerji, 42 dBA ses seviyesi, 182 L toplam hacmi, 15 kg dondurma kapasitesi ile tercih edilen dondurucular arasında yer alıyor.

Bosch GSV29VWE0N A++ 217 Lt 6 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu

 6 çekmeceli bu dondurucu,  F sınıfı enerjiye, 42 dBA ses seviyesine, 22 kg dondurma kapasitesine sahip.

Editör: Sena ERDOĞAN