Düdüklü tencereler birçoğumuzun korkulu rüyası! Patlama korkusu, yemeği yakma korkusu ya da düdüklü tencerede yemeyi pişirdikten sonra tencerenin kapağını açma korkusu! Her düdüklü tencere kullandığınızda bu korkuları yaşıyorsanız gelişen teknolojiyle birlikte yeni düdüklü tencere modelleriyle korkunuzu yenmenizin tam vakti!

Eşte en kullanışlı, en çok tercih edilen düdüklü tencereler 

Fissler Vitaquick Green Düdüklü Tencere

Fissler Düdüklü Tencere Pişirme Süreleri_960x960

 Düdüklü tencereyi güvenli bir şekilde kapatmak için kapak yerleştirme yardımı ve kilitleme göstergesi mevcut. Pişirme göstergesi sayesinde tenceredeki basıncı kolayca kontrol edebiliyorsunuz.

Karaca Marsilya Düdüklü Tencere

Karaca Marsilya Düdüklü Tencere 960X960

Yağ kaplamış ocakları temizlemenin pratik yolu Yağ kaplamış ocakları temizlemenin pratik yolu

Güvenli kullanım sunan emniyet sistemine sahip olan düdüklü tencere ergonomik ve dayanıklı kulpları sayesinde rahatça taşınabiliyor.

Tefal P44107 Clipso+ Precision Düdüklü Tencere

Tefal P44107 Clipso+ Precision Düdüklü Tencere 1280X853

Clipso+ Precision Düdüklü Tencere, gerekli ısıya geldiğinde geri sayım otomatik olarak başlıyor, yemek hazır olduğunda da sizi uyarıyor. Ayrıca tek elle kolay ve pratik açma sistemine sahip.

Emsan Montana Düdüklü Tencere Seti 

Emsan Montana Düdüklü Tencere Seti 960X960

Emsan Montana, 2 tencereye de uyumlu düdüklü kapak ve cam kapaklara sahip. Yanmayan ve ısınmayan bakalit yan sapları ile kolay kullanım sağlıyor. İndüksiyon dahil tüm ocaklarda kullanılabiliyor.

Fissler Vitavit Premium Düdüklü Tencere

Fissler Vitavit Premium Düdüklü Tencere 960X960

Fissler Vitavit Premium düdüklü tencere, geleneksel bir tencereye kıyasla pişirme süresini yüzde 70'e kadar kısaltıyor, yüzde 50'ye kadar enerji tasarrufu sağlıyor. Basınçsız buharda pişirme seviyesi de dahil olmak üzere dört pişirme seviyesi bulunuyor.

Editör: Sena ERDOĞAN