Zamanımıza ne kadar katkı sağladığını ve pratikliği ile işimizi ne kadar kolaylaştırdığını fark etmediğimiz bir cihaz kettle. İşte en iyi kettle yorumları ve özellikleri dikkate alınarak hazırlanmış en iyi kettle tavsiyeleri listesi…

Smeg KLF03CREU Kettle

Smeg KLF03CREU Kettle
  • Güç (W): 2400 W
  • Kapasite: 1,7 L

7 farklı renk seçeneği ile öne çıkan Smeg KLF03CREU Kettle beğeni toplayan kettle ürünleri arasında yer alıyor. Krom paslanmaz çelik malzemesinden üretilen cihaz uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Cilalı kaplama türü ile şık bir görüntü sağlayan ürün 1.7 litre kapasiteye sahip. Aşırı ısınmada emniyet kapatması ile güvenli bir kullanımı var.

Ayarlanabilir termostat ve su seviyesi göstergesi ile kullanımda kolaylık yaratan özellikleri de bulunuyor. Kablo koruması da özgün özellikleri arasında yer alıyor. Su ısıtıcısında su kalmadığında otomatik kapanıyor. Hızlı ve kaliteli sıcak suya ulaşma konusunda verimli bir ürün olarak bilinen cihaz kullanıcıları tarafından beğeniliyor.

Xiaomi Mi Smart Pro Kettle

Xiaomi Mi Smart Kettle Pro
  • Güç (W): 1800 W
  • Kapasite: 1,5 L

Farklı ısı derecelerinde su ısıtmayı sağlayan bir ürün Xiaomi Mi Smart Kettle. Kireç oluşumunu engelleyen paslanmaz çelik gövdesine ve otomatik kapanma özelliğine sahip.

Mi Home uygulaması sayesinde Bluetooth’a bağlanarak cihazı çalıştırabilmek, sıcak suyu bekletebilmek ya da çalışmayı durdurmak mümkün. 1,5 litre kapasitesi ve yüksek watt gücüyle pek çok kişinin tavsiyesi olan bir ürün.

Arzum AR 3012 Flora Kettle

Arzum AR 3012 Flora Kettle
  • Güç (W): 2000 W
  • Kapasite: 1 L

Rengi ve şık tasarımıyla göz alıcı bir ürün olan Arzum AR 3012 Flora Kettle oldukça beğeni topluyor. Arzum kettle alanında adını duyuran önemli bir marka olduğu için marka güvenilirliği de sunuyor.

Paslanmaz çelikten yapılma rezistansı ve gövdesinin yanı sıra 1 litre kapasitesi ile küçük aileler için ideal bir kettle. Otomatik kapanma ve emniyet sistemi de bulunuyor. Hızlı ve pratik bir ürün olması yönüyle olumlu yorumlar alıyor.

Tefal Digital Smart & Light Kettle

Tefal Digital Smart & Light Kettle
  • Güç (W): 2000 W
  • Kapasite: 1,7 L

Dakikalar içerisinde sıcak su hazırlamanızı sağlayan bir ürün Tefal Digital Smart & Light Kettle. 40° C ile 100° C arasında beş sıcaklık seçeneği sunan kettle içerisindeki suyun sıcaklığını gösteren dijital bir ekrana sahip. 30 dakikalık sıcak tutma hizmeti de bulunuyor.

Dış yüzeyi dokunulabilecek kadar soğuk kalırken içerisindeki su istenilen sıcaklıkta ısıtılıyor. 360° dönebilen tabanı ve kolay dolum sağlayan otomatik açma kapama özelliği ile pratik bir kullanım sağlıyor. 1,7 L kapasitesi ile de sıklıkla tercih edilen kettle ürünleri arasında yer alıyor.

Philips Hd9339/80 Kettle

Philips Hd9339/80 Kettle
  • Güç (W): 2200 W
  • Kapasite: 1,7 L

Cam materyalden üretilmesi ile bilinen Philips Hd9339/80 Kettle en çok önerilen markalar arasında yer alıyor. Kolay temizlenebilir bir kapak yapısı olmasından dolayı hijyen sağlıyor. 1,7 litre kapasitesi ile 7 fincandan fazla dolum imkanı sunuyor.

Camdan yapılmış olması sayesinde uzun ömürlü ve sağlam bir yapıya da sahip. Cihazın ne zaman açık olduğunu gösteren sensörlü LED ışığı da bulunuyor. Kuru çalışma koruması, yapısı sayesinde şık görünümü ve 360° pirouet tabanı ile sıklıkla tavsiye ediliyor. Philips kettle alanında bu ürünüyle oldukça konuşuluyor.

Arçelik K 3313 Kettle

Arçelik K 3313 Kettle Su Isıtıcı
  • Güç (W): 2200 W
  • Kapasite: 1,7 L

Paslanmaz çelik ve camdan malzemeleri ile Arçelik kettle alanında da ön plana çıkıyor. 1.7 litre kapasitesi ve otomatik kapanma özelliği bulunan bir ürün Arçelik K 3313 Kettle.

Tek dokunuşla açılabilen kapağı ve 360° dönen tabanı sayesinde kolay kullanım sağlıyor. Kireç filtresi de bulunuyor. Susuz çalışmaya karşı koruması sıklıkla övülen özellikleri arasında. Ürün içinde LED ışıklandırma olması ise şık bir görünüm sunuyor. En çok tavsiye edilen ve en iyi cam kettle ürünlerinden biri olarak biliniyor.

TEFAL Element Kettle

TEFAL Element Kettle
  • Güç (W): 2400 W
  • Kapasite: 1,7 L

Tefal kettle alanında en iyi markalardan biri olarak biliniyor. 1.7 litre kapasitesi, su seviyesi penceresi ve geniş bir dökme ağızı bulunan TEFAL Element Kettle en çok ilgi gören ürünlerinden biri. Geniş kapaklı ağızı ve çıkarılabilir kireç önleyici filtresi ile kolay temizlik ve hijyen sağlıyor.

Kablosuz olması ve 360° dönen tabanı ile oldukça beğeni toplayan cihaz plastik malzemeyle yapılıyor. Otomatik açma kapama düğmesine sahip ürün en iyi kettle fiyatları skalasında yer alıyor. Çıkarılabilir kireç önleyici filtresi ve gizli rezistansı sayesinde temiz ve hijyenik bir kullanım deneyimi sunuyor. Modern görünümüyle de tavsiyeler arasında sıklıkla yer alıyor.

Extrastar Kettle

Extrastar Kettle
  • Güç (W): 2200 W
  • Kapasite: 1,7 L

Paslanmaz çelik ve camdan yapılma bir ürün olan Extrastar Kettle en çok önerilen ve hakkında olumlu yorumlar yapılan kettlelar arasında yer alıyor. İçinde su yokken kaynatmaya karşı korumalı ve otomatik kapanma özellikleri bulunan ürün güvenli bir kullanım sunuyor.

Işıklı ekranı ile cihaz çalışırken renkleri oynatarak mutfakta şık bir görünüm elde ediyor. Çıkarılabilir ve yıkanabilir filtresi ile hijyenik kullanım imkanı da sağlıyor. 1,7 litre kapasitesi ve 2200 watt kaynatma gücü ile hızlı ve verimli bir şekilde kaynamış suya ulaşılabiliyor. Ürün kalitesi ile beğenilenler arasında yer alıyor.

Sinbo SK-7338 Kablosuz Kettle

sinbo kettle
  • Güç (W): 2000 W
  • Kapasite: 1,7 L

Küçük ev aleti denince uygun fiyatlı modelleriyle öne çıkan Sinbo markasının kettle modeli olan Sinbo SK-7338 Kablosuz Su Isıtıcı, her evin ihtiyaç listesinde bulunabilir.

Hem ergonomisi hem de şık tasarımıyla öne çıkan ürün, en iyi cam kettle modelleri arasında yer alıyor. Suyun kaynadığını işaret eden mavi LED iç aydınlatma hem işinizi kolaylaştıracak hem de mutfağınıza farklı bir hava katacak. 2000 W güce ve 1.7 litrelik geniş hacme sahip olan Sinbo SK-7338 Kablosuz Su Isıtıcı, yıkanabilir filtre ve paslanmaz çelik rezistans sunuyor.

Schneider Fjord Line Kettle

schneider kettle
  • Güç (W): 2200 W
  • Kapasite: 1,7 L

Kablosuz su ısıtıcılarından biri olarak bilinen Schneider Fjord Line Kettle bu alandaki en iyi markalardan biri olarak adından söz ettiriyor.

Otomatik kapatma özelliğine sahip ürün anti-scale su filtresi ile kireç oluşumunu engelliyor. 1,7 litre su kapasitesi de bulunuyor. Dayanıklı bir yapısı var. Aynı zamanda yumuşak dokunuşlu kaplaması sayesinde şık ve modern bir görünüme de sahip. Bu sayede sıklıkla öneriliyor.

Rüyada arı görmek, arı soktuğunu görmek ne anlama gelir Rüyada arı görmek, arı soktuğunu görmek ne anlama gelir

KETTLE ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

  • Cam, çelik ve plastik malzemelerden yapılan ve su ısıtmaya yarayan kettle’ın hangi malzemeden yapıldığı önemli bir unsur. Çelik ve cam daha uzun süreli bir kullanım için uygunken plastik malzemeden yapılan kettleların ise fiyatları çok daha uygun oluyor.
  • Su kaynatma süresi tasarruf açısından büyük bir önem taşıyor. Bir ürünün ne kadar sürede su ısıttığını öğrenmek için hız bilgisinin okunması gerekiyor.
  • Kolay bir kullanım için ağız kısmının geniş olması ve alt tabanla üst tabanın kolay birbirine tamamen geçmesi gerekiyor.
  • Otomatik kapanma ve tehlike anında kendini kapatması gibi özellikler de önem taşıyor.
  • Kapasitesi bir seferde ne kadar su ısıtılabileceğini gösterirken satın alacak kişilerin ürünü bu özelliğe göre seçmesi tavsiye ediliyor.
  • Taban rezistansının kapalı olması ve kireç filtresinin kolayca çıkıyor olması dikkat edilmesi gereken özellikler arasında yer alıyor.

Editör: Saliha Kara