AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile önemli bir görüşme gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Erzincan'da öğrencilere indirimli abonman uygulaması devam edecek
Erzincan'da öğrencilere indirimli abonman uygulaması devam edecek
İçeriği Görüntüle

Görüşmede, Erzincan’ın turizm ve sanayi alanındaki gelişmeleri ele alındı. Özellikle Ergan Dağı Kayak Merkezi’nin büyümesi ve daha cazip hale gelmesi için yeni bir adım atılıyor. Bakan Kacır, Ergan Dağı'na “dağ kızağı” yapılmasına destek vereceğini belirtti.

Sanayi alanında ise Erzincan’a yönelik projelere destek artarak sürecek. Tercan Organize Sanayi Bölgesi'nin yapım sürecinin hızlandırılması için destek sağlanacağı ifade edilirken, Erzincan Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) gelişimi için de çalışmalar devam edecek.

Ayrıca, su kaynaklarına dayalı olarak planlanan Su Organize Sanayi Bölgesi (SUOSB) için de çalışma başlatılacağı belirtildi.

Milletvekili Karaman, ilgi ve desteğinden dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a teşekkür etti.

Muhabir: Merve Kiraz