Haber: Adem KÜÇÜKKAYA

Erzincan MÜSİAD Başkanı Ertan Buyruk, Batum MÜSİAD Başkanı Hamza Köse ile bir araya gelerek, ticari ilişkilerinin daha iyi bir seviyeye gelmesi için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Erzincan MÜSİAD Başkanı Ertan Buyruk, Batum MÜSİAD Başkanı Hamza Köse, Batum Başkonsolos: Rıza Kağan Yılmaz, Ticari Ateşeler Didem Dirlik Süngür  Feyza Erdoğan, Adjora Ticaret Ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Nugzar Mikeladze ve Batum MÜSİAD Başkan Yardımcısı/ Geo Fibre İplik Fabrikası Genel Müdürü  Yasin Abdullah Zeren ile bir araya geldi. 

Konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Batum şubemizde birçok anlamda ticari görüşmelerimiz oldu. Yaptığımız ziyaretlerin verimli olduğunu düşünüyoruz. Erzincan-Batum ticari ilişkisinin daha iyi bir ivme kazanması için adım attık. Erzincan Et Süt Kurumu’nun Batum ile ihracatını arttırmak ve ticari ilişkilerinin daha iyi bir seviyeye gelmesi için gerekli notlarımızı aldık. Bu hususta bizlere yardımcı olan Batum MÜSİAD Başkanımız Hamza Bey’e ve ekibine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.”

Editör: Doğu Gazetesi