AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Tarımsal Destekleme ödemesinin gerçekleştirileceğinin müjdesini verdiler.

Konuya ilişkin olarak konuşan Erzincan Milletvekilleri Karaman ve Çakır yaptıkları açıklamada: “Erzincan’ımızda Tarımsal Desteklemelere İlimizde kuraklıktan zarar görmüş olan “ÇKS” sistemine kayıtlı olup kuru şartlarda üretim yapan 2890 üreticimize 13 milyon 363 bin 708 TL destek ödemesinin yapılacağının açıklamasını yaptılar.

Ödemeler Aralık ayının 15 inden sonra TC numarasına göre Üreticilerimizin hesaplarına aktarılacaktır. Çiftçilerimize Hayırlı, bereketli üretimler diliyor; değerli çiftçilerimizi saygıyla selamlıyoruz.

Çakır ve Karaman Erzincan’ımıza ve değerli çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.. Tüm bu çalışmalarda desteklerini bizden esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve  AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye, Erzincan Valimiz Sayın Mehmet Makas’a, AK Parti Erzincan İl Başkanımız Mehmet Cavit Şireci’ye, Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürümüz Sayın Murat Şahin beye teşekkür ediyoruz. Yetiştiricilerimize hayırlı olsun. Devletimiz daima üretenin yanındadır” dediler.

Editör: Doğu Gazetesi