AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, normalleşme sürecine ilişkin bir değerlendirmede bulunarak vatandaşlara aşı tavsiyesinde bulundular.

Erzincan Milletvekilleri yaptıkları açıklamada: “Değerli Erzincanlı hemşehrilerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyoruz. Kıymetli hemşehrilerimiz, koronavirüsle mücadele kapsamında malumunuz 1 Temmuz’dan itibaren yeni bir normalleşme sürecine başladık. Vaka sayıları bizleri korkutuyor. Tüm vatandaşlarımızdan ricamız rehavete kapılmayalım. Kurallara riayet edelim.Geçmişten bu günümüze yaşanan tüm salgıların kurtuluşu aşı uygulamasıyla sona ermiştir.

Bu nedenle;

bu sürecin tamamen bitmesi için,aşılarımızı yaptıralım ve inşallah bu pandemiden kurtulalım.

Devletimiz bilmediği güvenmediği bir aşıyı milletimizin hizmetine sunmaz. Korkuya endişeye gerek yok. Sağlıkçı bilim adamlarımıza olan güvenimiz tamdır. Aşıya karşı olmayalım. Lütfen aşılarımızı yaptıralım. Bu süreçten kurtulmanın tek yolu budur.

Esnafımız normalleşme süreciyle yeni yeni nefes almaya başladı. Bizler bunun farkındayız. Onlar için daha neler yapabiliriz bunun gayreti içerisindeyiz. İkinci yapılandırma kanunu kapsamında 31 Ağustos’a kadar tüm borçlar eski yapılandırması bozulan borçlarda yapılandırma kapsamındadır. Bu konuda da tüm vatandaşlarımızı, esnaflarımızı yapılandırma fırsatından yararlanmaya davet ediyoruz. Erzincan için çalışmaya, ülkemiz için ter dökmeye devam ediyoruz. Milletimize hizmet aşkıyla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, bu toprakların evladı memleket sevdalısı Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım’ın destekleriyle inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz” dediler.

Editör: Doğu Gazetesi