Son Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da düzenlenen “Gençlerle Buluşma” programına katılarak üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Programa Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve çok sayıda protokol üyesi de eşlik etti.
Erzincan Ülkü Ocakları tarafından organize edilen program, Erzincan Belediyesi Aşevi’nde gerçekleştirildi. Samimi bir ortamda geçen buluşmada gençlerle hasbihâl eden Yıldırım, onların sorularını da yanıtladı.
Konuşmasında yazılım, yapay zekâ ve teknolojik gelişmelerin önemine dikkat çeken Yıldırım, Türkiye’nin bu alanlarda sadece tüketen değil, üreten bir ülke olması gerektiğini vurguladı.
Gençlerin vizyonu ve üretkenliğinin ülkenin geleceğinde belirleyici olacağını ifade eden Yıldırım, “Ülkemizi çok daha güçlü yarınlara taşıyacak olan sizlersiniz” mesajını verdi.
Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Yıldırım, başta Erzincan Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Özger olmak üzere katkı sunan herkese şükranlarını iletti.




