Türkiye’nin en şirin illerinden olan Erzincan’a seyahat mı var? Size en uygun oteli arıyorsanız listemize göz atmalısınız. 

Meva Hotel Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; Halitpaşa Caddesi Belediye Sarayı Karşısı No:1 Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; (0446) 214 20 20

Modern ve etkileyici atmosferiyle göz kamaştıran Meva Hotel, Erzincan şehir merkezinde iş veya keşif amaçlı seyahatlere ev sahipliği yapıyor. Tesisin teras bölümünde bulunan restoranda sabahları bölgenin meşhur lezzetleriyle konukları cezbeden açık büfe kahvaltı servis ediliyor. Üstelik bu alanı otelde gerçekleştireceğiniz organizasyonlar sırasında da değerlendirebilirsiniz. 
Tesisin toplantı salonu, sakin bir ortamda görüşmelerini tamamlamak isteyenleri ağırlıyor. Otelde ayrıca sene boyunca balo ve davet gibi etkinliklerinizi de gerçekleştirebileceğinizi anımsatalım. 


Hayat Palas Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; İnönü Mah. Merkez Çarşısı 5. Sk. No:48 Erzincan Merkez/Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; (0446) 212 34 34

Erzincan’ın merkezinde konumlanan Hayat Palas, ev rahatlığını taşıyan konaklama birimleriyle hem tatil hem de iş odaklı seyahatler için ideal. Otobüs terminaline sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesinde hizmet sunan tesisten çarşıya ve turistik noktalara toplu taşıma araçlarıyla hızlıca erişebilirsiniz. Havalimanına inen ziyaretçiler ise servislerden yararlanarak otele ulaşmayı tercih edebilirler. 
Tesisin civarında alışveriş için değerlendirebileceğiniz cazip adresler mevcut. Bölgede ayrıca pek çok geleneksel hediyelik alternatifini de bulabilirsiniz. 


Btk Gold Suit Hotel Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; Karaağaç Mah. 750. Sk. No:4 24100 Erzincan Merkez/Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; (0446) 212 10 10

Alışveriş ve yeme içme alternatiflerinin yanı başında konumlanan Btk Gold Suit Hotel, misafirlerine her daim kaliteli bir ortam ve özel hizmetler vadediyor. Tesisi hem turistik keşif hem de iş veya ziyaret amaçlı seyahatleriniz sırasında tercih edebilirsiniz. Üstelik otogardan ve havalimanından otele erişim toplu taşıma veya taksilerle son derece konforlu.  Güler yüzlü çalışanlarıyla beğeni kazanan tesiste ihtiyaçlarınızı 24 saat boyunca resepsiyona bildirebilirsiniz. Kuru temizleme, pantolon ütüsü, internet bağlantısı ve çamaşırhane ise otelde sunulan ayrıcalıklar arasında dikkati çekiyor.
Özel aracıyla yolculuk yapan konuklar tesis haricinde bulunan otoparktan faydalanabilirler. 

Eriza Boutique Hotel Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; Kızılay Mah. 13 Şubat Cad. No:6 24000 Erzincan Merkez/Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; (0446) 223 45 45

Misafirlerini oda kahvaltı konseptiyle ağırlayan Eriza Boutique Hotel, Erzincan’ın merkezinde modern ve seçkin bir atmosferde konaklama olanağı sunuyor. Havalimanına yaklaşık 5 kilometre mesafede yer alan otel, rahat ulaşılabilir konumuyla kolaylık sağlıyor.
Tesisin kent manzaralı restoranında sabah kahvaltısı ile güne hazırlanma fırsatı bulabilirsiniz. Otelde ayrıca yemekli davetler ve organizasyonlar da düzenlenebiliyor.  

Hotel Grand Alemdar Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; Atatürk Mah. Fevzipaşa Cad. 377 Sok. No:1 Terzibaba Cami Karşısı 24100 Erzincan Merkez/Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; 444 6 461

Yine diğer oteller gibi bir çok hizmeti sizlere sunan bu otelde de  kahvaltı dışında alınan tüm yiyecek ve içecekler ücretlidir

Zseven Butik Otel Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; Halitpaşa Mah. 1250. Sk. No:48 24050 Erzincan Merkez/Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; 0 446 611 24 29

Erzincan’ın merkezinde misafirlerine aile sıcaklığı vadeden Zseven Butik Otel, turistik geziler veya iş nedeniyle çıkılan seyahatlerde değerlendirebileceğiniz ideal adresler arasında. Tesisin konaklama birimlerinde bulunan buzdolabı ve kanepe gibi olanaklar sayesinde kendinizi evinizde hissedebilirsiniz. Otelin günlük olarak temizlenen odalarından ziyaretiniz süresince kent manzarasını izlemenin keyfini yaşayabilirsiniz.
Tesisin güler yüzlü resepsiyon ekibi, konuklara 24 saat boyunca hizmet vermeyi sürdürüyor. İnternet bağlantısı, sıcak su ve asansör ise otelde faydalanabileceğiniz başlıca imkanlar arasında.

Özyurtlar Hotel Erzincan Merkez, Erzincan

Adres;Kızılay Mah. Halit Paşa Cd. No:25/D 24100 Erzincan Merkez/Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; (0446) 214 28 28
Tesiste kahvaltı dışında alınan tüm yiyecek ve içecekler ücretlidir

Hilton Garden Inn Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; İzzetpaşa Mah. Fevzi Paşa Cd. No:36 24000 Erzincan Merkez/Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; (0446) 226 70 70

Uluslararası hizmet anlayışını bölge ile buluşturan Hilton Garden Inn Erzincan, şehri tatil veya iş nedeniyle ziyaret edenlere standartların ötesinde bir deneyim vadediyor. Merkeze yaklaşık 5 kilometre mesafede yer alan tesise özel transfer veya taksiyle erişme fırsatı bulabilirsiniz. Türkiye’nin farklı kentlerinden uçuşlara ev sahipliği yapan Erzincan Havaalanı ise otele yaklaşık 10 dakika uzaklıkta. 
Tesiste konaklamanız sırasında Girlevik Şelalesi, Abrenk Kilisesi ve Kemah Kalesi gibi popüler noktaları keşfedebilirsiniz. Ergan Dağı Kayak Merkezi ise kış sporlarından keyif alan ziyaretçileri buluşturuyor. Üstelik otelin civarında ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla değerlendirebileceğiniz modern mağazalar da var. 

Paradise Otel Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; Atatürk Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cd. No:11 24100 Erzincan Merkez/Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; (0446) 212 44 44

Ev rahatlığını yansıtan konaklama birimleriyle tercih edilen Paradise Otel Erzincan, şehrin merkezinde misafirlerine güvenli ve keyifli bir ortam vadediyor. Tesisin göz kamaştıran sadeliği ile dikkati çeken odalarında içecek soğutmak için kullanabileceğiniz ekipman mevcut. Otelde ayrıca internet bağlantısı, gün boyu hizmet veren resepsiyon ve oda servisi olanaklarından faydalanabileceğinizi anımsatalım. 
Tesiste dijital kasa ve banyo malzemeleri ziyaretçilere ücretsiz sağlanıyor. Üstelik ihtiyaç duymanız halinde otelin ücretli transfer veya araç kiralama hizmetlerini değerlendirebilirsiniz. 

Moonlight Apart Otel Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; İnönü Mah. Vali Recep Yazıcıoğlu Cd. No:3 24000 Erzincan Merkez/Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; 0535 333 28 53

Erzincan merkezinde 18 sigara içilmeyen apart odasıyla hizmet veren Moonlight Apart Otel, merkezi konumuyla hem iş seyahatleri hem de tatiller için tercih edilebilecek bir tesis. Çatı terasından güzel bir şehir manzarası sunan otelde ücretsiz kablosuz internet, ücretsiz otopark ve 24 saat açık resepsiyon hizmetleri bulabilirsiniz. Misafirleri için kuru temizleme ve çamaşır yıkama servisi de sunan Moonlight Apart Otel’in odalarında mutfak, ayrı oturma alanı, mutfak eşyaları, buzdolabı ve uydu TV bulunuyor. Oda temizliğine de büyük özen gösteren Moonlight Apart Otel, güler yüzlü personeliyle rahat bir konaklama deneyimi sunuyor.

Grand Simay Hotel Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; Halitpaşa Cad. No:53 merkez/Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; (0446) 214 14 14

Modern ve yenilikçi atmosferiyle ziyaretçileri etkileyen Grand Simay Hotel, Erzincan kent merkezinde keşif, iş veya tatil odaklı seyahatlere ev sahipliği yapıyor. Şehrin gözde adreslerine kısa sürede erişim kolaylığı sağlayan tesis, havaalanına yaklaşık 10 dakika mesafede yer alıyor. Arzu edenler otelden transfer yardımı alarak sorunsuz şekilde ulaşımlarını tamamlayabilirler.
Konuklar tesisin leziz sabah kahvaltısıyla güne hazırlanma olanağı bulabilirler. Otelde ayrıca oda servisi hizmeti de veriliyor. 

Hayat Home Suite Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; Atatürk Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cd. No:8 24010 Erzincan Merkez/Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; (0446) 224 18 18

Şehrin otobüs terminaline birkaç dakika sürüş mesafesinde yer alan Hayat Home Suite, Erzincan’a tatil veya iş için seyahat edenlere keyifli bir ortam ile rahatlığı beraber sunuyor. Tesisten alışveriş merkezlerine, restoranlara ve çarşıya yürüyerek erişebilir, tüm ihtiyaçlarınızı kısa sürede karşılayabilirsiniz.
Otelin ev ortamı vadeden konaklama birimlerinde ayrı oturma grubunun yanı sıra mutfak, buzdolabı, fırın, ocak ve bulaşık makinesinden faydalanabilirsiniz. Tesiste istediğiniz an zorlanmadan kendi yemeğinizi hazırlama fırsatı bulabilirsiniz.

Büyük Erzincan Otel Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; Erzurum Karayolu Üzeri Tedaş Karşısı 24040 Erzincan Merkez/Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; (0446) 226 09 10

Bahçesinde bulunan yüzme havuzuyla göz kamaştıran Büyük Erzincan Otel, ev konforu yaşatan odalarıyla tatil ve iş amaçlı geziler için uygun ortam sağlıyor. Tesiste sabah kahvaltıları konsept dahilinde tüm misafirlere açık büfe olarak veriliyor. Otel bünyesinde kahvaltı haricinde alınan içecek ve yiyecekler ise ekstra ücretli.  15 bin metrekare alan üzerine yayılan tesiste sene boyunca özel etkinliklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Otelde iş odaklı toplantıların yanı sıra düğün ve davet organizasyonları da düzenlenebiliyor.
Tesisin yeterli büyüklükteki otoparkına aracınızı güvenle bırakabilirsiniz. 

Er Şat Home Suit Otel Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; Atatürk Mah. 361. Sk. No:7 24000 Erzincan Merkez/Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; 0538 062 48 77

Şehir manzaralı odaları ve modern mimarisiyle göz dolduran Er Şat Home Suit Otel, Erzincan’ın merkezinde iş veya kültürel odaklı seyahatler için uygun atmosfer vadediyor. Şehrin adeta kalbine yerleşen tesisten göz alıcı tarihi noktalara ve müzelere kolaylıkla erişebilirsiniz. Havaalanı ise otele 11 kilometre uzaklıkta.
Tesiste sabah kahvaltısı konsept içerisinde konuklara veriliyor. Otelde öğle ve akşam yemekleri ile içecekleri ise ücretli olarak alabilirsiniz. 

Erzincan Mesut Hotel Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; Cumhuriyet Mah. Ordu Cd. No:82 24100 Erzincan Merkez/Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; (0446) 214 14 24

Anadolu’nun tarihi şehrinin merkezinde yer alan Erzincan Mesut Hotel, modern konaklama birimleriyle iş veya tatil odaklı seyahatleri konforla bir araya getiriyor. Güler yüzlü personeliyle yıl boyunca misafirlerinin beklentilerini karşılamayı hedefleyen tesiste toplam 36 oda mevcut.
Havaalanına yaklaşık 5 kilometre uzakta konumlanan otele taksi, özel transfer veya toplu taşımayla erişebilirsiniz. Tesisin civarında bulunan alışveriş ve eğlence noktaları sayesinde ise kente yapılan ziyaretler çok daha rahat geçiyor. 
Otel bünyesindeki konferans salonunda özel etkinliklerinizi veya toplantılarınızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. 

Hotel Berlin Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; Kızılay Mah. Halit Paşa Cd. No:31 24050 Erzincan Merkez/Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon;  (0446) 214 61 71

Yine birçok hizmeti ayağınıza getiren bu otelde de   kahvaltı dışında alınan tüm yiyecek ve içecekler ücretli.

Seymer Apart Otel Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; Atatürk Mah. 361. Sk. 24000 Erzincan Merkez/Erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; 0555 101 24 24

Tüm yıl boyunca Erzincan kent merkezinde konuklarını ağırlayan Seymer Apart Otel, şehre tatil, keşif veya iş için seyahat edenlere bütçe dostu bir seçenek sunuyor. Tesisin düzenli olarak temizlenen konaklama birimlerinde 24 saat sıcak su mevcut. Otelde ayrıca misafirlere özel ücretsiz internet bağlantısı, kapalı devre güvenlik sistemi ve resepsiyon hizmeti de veriliyor. 
Tesiste ziyaretçiler mutfak bölümünde kendi yemeklerini hazırlamanın kolaylığını yaşayabilirler. Üstelik otelin çevresinde farklı lezzetlerden tatmak için değerlendirebileceğiniz kafe ve restoranlar da var. 

Konak Mazlum Hotel Restoran Erzincan

Adres; Kızılay, Halit Paşa Cd No:52, 24050 Erzincan Merkez/erzincan, Turkey , Erzincan
Telefon; 444 3 024

Erzincan şehir merkezinde hizmet veren dört yıldızlı Konak Mazlum Hotel Restoran, misafirlerini konforlu 42 odasında ağırlıyor. Otelde sadece belirlenmiş özel alanlarda sigara içilebiliyor, odalarda ise sigara kullanımı yasak. 24 saat oda servisi olan otelde, her gün ücretsiz açık büfe kahvaltı hizmeti sunuluyor. Diğer öğünlerin ücretli olduğu otelin restoranında, misafirlere eşsiz lezzetler sunuluyor.
Misafirler sauna ve fitness salonundan yararlanma imkanının yanı sıra Ergan Dağı’nda kayak yapma şansına da sahipler. Dolayısıyla Konak Mazlum Hotel Restoran, Ergan Dağı ve Kayak Merkezi’ne 13 kilometre mesafede olması nedeniyle kayakseverler tarafından da tercih ediliyor.

Bozkurt Otel - Yeşil Egin Kemaliye, Erzincan

Adres; Erzincan Kemaliye Ishakpasa Mahcumhuriyet Cad. Kemaliye, Erzincan
Telefon;  0532 793 18 48

Nitelikli hizmet anlayışına ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibine sahip Bozkurt Otel-Yeşil Egin, Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde yer alıyor. Otel misafirlerini sadelikle konforu bir arada sunduğu odalarında ağırlıyor. Açık büfe kahvaltı hizmeti verilen otelde, bu öğün dışındaki tüm yiyecek ve içecekler ücrete tabi. Öte yandan otelde odaya servis imkanı da var. Misafirlerine ev konforunda bir konaklama deneyimi vadeden otele evcil hayvan kabul edilmiyor. Ayrıca burada sigara, sadece belirlenmiş özel alanlarda içilebiliyor. Şehir merkezine yakın bir lokasyonda yer alan otel, kentin meşhur kafe ve restoranlarına da yürüme mesafesinde bulunuyor. Elazığ Havalimanı’na 155 kilometre uzaklıkta olan otelde, havaalanı transfer servisi hizmeti de var. Tam donanımlı toplantı odalarına sahip olan Bozkurt Otel-Yeşil Egin, bu özelliği ile kente iş seyahati için gelenler tarafından da tercih ediliyor.

Erzincan Kent Otel Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; Erzincan Erzincan Merkez Fevzipasa Cadno:29/d Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; (0446) 224 38 32

Otelde balayına ait özel karşılama yapılıyor. Daha bir çok hizmet veren özelliği oteli cazip kılıyor. Otelin çocuklara özel büfesi de mevcut. 

Erzincan Sosyal Tesisler Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; Erzincan Erzincan Merkez Karaagac Mahallesi Fevzipasa Caddesi 32/5 Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; (0446) 226 02 26

Otelde Üç Kişilik Odalar, Çift kişilik odalar, Wi-Fi, Single Odalar, Resepsiyon, Şehir Manzarası gibi sizlere hizmet eden daha bir çok özelliği var. Fakat otelde Evcil hayvanlara izin verilmiyor

10 Numara Gold Suit Erzincan Merkez, Erzincan

Adres; Erzincan Erzincan Merkez Karaagac 750Skno:4/11 24100 Merkez/erzincan Erzincan Merkez, Erzincan
Telefon; (0446) 212 10 10

Restoran,Sigara içmek için özel alanlar, Kafe, Ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri, Ayrı oturma alanı, Mutfak eşyası, tabak, çatal ve mutfak gereçleri, Terlik, Uydu TV kanalları, LED TV, İnternet erişimi gibi daha bir çok hizmeti sizlere sunuyor.

Otel Karakaya Erzincan

Adres; Fevzipaşa Caddesi No:40, Karaağaç, 24040 Erzincan Merkez/erzincan, Turkey , Erzincan
Telefon; (0446) 214 66 66
Resepsiyonda emanet kasası, 24 saat açık resepsiyon, Ücretsiz kablosuz internet, Otelde otopark, Temizlik Hizmeti gibi daha bir çok hizmeti sizlere sunmakta.


Erzincan Kent Hotel Erzincan

Adres; Fevzipaşa Caddesi Atatürk Mah. No : 29/d, Atatürk, 24000 Erzincan Merkez/erzincan, Turkey , Erzincan
Telefon; (0446) 224 38 32

24 saat açık resepsiyon, Ücretsiz kablosuz internet, Otelde otopark, Temizlik Hizmeti gibi daha bir çok hizmeti bu otel sizlere sunuyor.

“Would You Mind Set?” adlı projenin açılış töreni yapıldı “Would You Mind Set?” adlı projenin açılış töreni yapıldı

Bir çok turistik faaliyeti, enfez lezzetleri ve tarihi ile sizi büyüleyecek olan bu mini şehirde sizlere iyi eğlenceler dileriz. 
 

Editör: Merve Kiraz