Erzurum – Erzincan Karayolu üzerinde bulunan polis uygulama noktasında çay ve tütün arama dedektör köpeği HERA marifeti ile yolcu otobüsünde yapılan aramada 3 bin 400 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Kongre ve Kültür Merkezindeki bu eksiklik şaşkınlığa sebep oldu! Kongre ve Kültür Merkezindeki bu eksiklik şaşkınlığa sebep oldu!

Konu ili ilgili Erzincan  Valiliğinden yapılan basın açıklamasında şöyle denildi: ‘Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Valiliğimiz İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimiz genelinde 5607 SKM suçunun önlenmesi, faillerin tespiti, şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacı ile yapılan çalışmalar neticesinde; 
Erzurum – Erzincan Karayolu üzerinde bulunan polis uygulama noktasında 09/05/2023 tarihinde 04…… plakalı yolcu otobüsü içeresinde çay ve tütün arama dedektör köpeği HERA marifeti ile yapılan aramada; toplam 3 bin 400 paket gümrük kaçağı olarak değerlendirilen sigara ele geçirilmiştir.

Cumhuriyet Savcısının talimatlarına istinaden şüpheli Ö.C. isimli şahıs ve sigaralar hakkında ilgili tahkikat KOM Şube Müdürlüğümüzce yapılmaktadır.  

Kamuoyuna saygıyla duyurulur’ denildi.

Editör: Saliha Kara