SC3 EasyFix buharlı temizlik makinesi, sürekli doldurulabilen su deposu sayesinde kesintisiz temizlik sağlıyor.

Sadece 30 saniye içinde ısınarak kullanıma hazır hale gelen makine, virüs ve bakterilerin yüzde 99,99’unu yok etmeyi vaat ediyor.

Kireç çözücü kartuş, bağımsız şekilde suyun kendisini kireçsiz hale getiriyor ve böylece cihazın kullanım ömrünü artıyor.

Kärcher SC3 EasyFix, kimyasallar olmadan temizliyor ve evde hemen her yerde kullanılabiliyor. Sert yüzeylere uygulanabiliyor, geniş aksesuarları sayesinde fayansları, setüstü ocakları, aspiratörleri ve hatta inatçı lekelerin çıkarılması dahil olmak üzere en küçük boşlukları bile hijyenik olarak temizleyebiliyor.

Ayrıca, ergonomi için esnek zemin aparatı ve mükemmel temizlik sonuçları için sabitlenmiş aksesuar teknolojisine sahip. Hızlı bez değiştirme sistemi ile mikrofiber zemin bezi, zemin aparatına kolaylıkla takılabiliyor ve kir ile hiç temas edilmeden yeniden çıkartılabiliyor.Kärcher Logo (1) 960X960

İki aşamalı buhar düzeneği kullanılarak, buhar yoğunluğu yüzeye ve lekeye mükemmel bir şekilde uygulanabiliyor.

Aynı zamanda cihaz, aksesuarların saklanması ve zemin aparatının park etme konumuna sahip olması imkanlarını da ilave olarak sunuyor.

Yapılan testler, Kärcher SC3 EasyFix buharlı temizlik makineleri ile yapılan eksiksiz temizlik ile sert yüzeylerdeki bakterilerin ve virüslerin yüzde 99,99'unu yok ettiğini gösteriyor.

Çok işlevli aksesuarlar: Zemin nozulu, el nozulu, yuvarlak fırça ve çok daha fazlasıyla farklı yüzeylerin etkili şekilde temizlenmesi.

El nozulu için yüksek kaliteli mikro elyaftan yapılmış zemin temizleme bezi ve kılıfı: Mükemmel temiz sonuçlar ve gelişmiş kir çıkarma için.

Buhar tabancasında çocuk emniyet kilidi: Kilit sistemi çocukların yanlış şekilde kullanımını önlemek için güvenilir koruma sağlar.

A-101 25 Temmuz kataloğunda:Benzinli Motosiklet, televizyon, Kamp çadırı Otomatik temizlenen kedi tuvaleti,beyaz eşya... A-101 25 Temmuz kataloğunda:Benzinli Motosiklet, televizyon, Kamp çadırı Otomatik temizlenen kedi tuvaleti,beyaz eşya...

Tutamağın üstünde iki kademeli buhar akış kontrolü: Buhar hacmi, yüzeye ve kire göre bireysel olarak ayarlanabilir.

Aksesuar saklama ve park pozisyonu: Pratik aksesuar saklama. Aralar sırasında zemin nozulu için park pozisyonu.

Makinenin üstünde Aç/Kapa düğmesi: Kolaylıkla açılıp kapanabilirKärcher Logo (2) 960X960

Uygulama Alanları

  •   Zemin temizleme
  •   Bağlantı Parçaları
  •   Lavabolar
  •   Duvar fayansları
  •   Camlar, aynalar
  •   Aspiratörler
  •   Ocaklar

Teknik Özellikler

Test sertifikası:  Yüzde 99.999'a kadar koronavirüs ve yüzde 99.99'a kadar bakteri öldürür

Depo başına temizlik performansı (yakl.) (m²): approx. 75

Isı çıkışı (W): 1900

Maksimum buhar basıncı (Bar): max. 3,5

Kablo uzunluğu (m): 4

Isınma süresi (dk): 0,5

Kazan kapasitesi (l): 1

Gerilim / Volt (Fh/V/Hz): 1 / 220 - 240 / 50 - 60

Aksesuarsız ağırlık (kg):  3,1

Ağırlık (paketlenmiş) (kg): 5

Boyutlar (U x G x Y) (mm): 60 x 236 x 253

Gerçek Kullanıcı Yorumları

“İyiki almışım, yorulmadan ev mis gibi oluyor. Sipariş verecek olanlar yedek bez de alsa iyi olur. Kullanması gayet kolay ütü mantığında suyu bittikçe dök haznesi açık zaten o yüzden dökmesi de rahat. Ayrıca farkettigim bir şey var ev eskisi gibi de tozlanmıyor. Bu da evin güzel temizlendiğini gösteriyor bence. “

“Gerçekten bayıldım diyebilirim evin heryerini yaptım camlarım yok gibi oldu satıcıya da çok teşekkürler.”

“Alalı 1 ay olmadı çok az kullandık kartuş arızası verdi cihaz bir türlü çalışmıyor firmayı aradık evden alıncağını söylediler bu kartuş işi sıkıntı gibi gelişmelerde yorumu güncellerim.”

“Gereksiz abartılıyor. aman aman bişey çıkardığı yok buhar çıkıyor diye millet bişey zannediyor.”

“Alali 1 aya yakn oldu şu an için bir problem yok, başarılı bir ürün gayet de hafif, sadece kalan suyu boşaltmak biraz zahmetli.”

“İyi bir ürün evde iki kedim var o nedenle kimyasal kullanmak istemiyorum. Şimdi bu makina sayesinde yüksek buharla her yeri temizledim. İyi oldu. Camları, yerleri, koltukları vs. Aklınıza gelecek her yeri buharla temizledim. Makina çok üst düzey değil ama iyi. Aldığım için memnunum 👍“

Editör: Sena ERDOĞAN