Kemah İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Necatibey İlkokulu´nun başlatmış olduğu yaşlıları ziyaret projesi kapsamın da Okul Müdürü Evren Yılmaz, Müdür Yardımcısı Özgen Özyurt, öğretmen ve öğrencileri tarafından Ömer Baran, Nazenim Akdoğan ve Nimet Koçyiğit´in evlerine gidildi.

Ziyarete giderken öğrenciler hediyeler ile birlikte gittiklerini belirten okul müdürü Evren Yılmaz, öğretmen ve öğrencilerin ziyaret esnasında yaşlılar ile teker teker ilgilenildiğini ifade etti.

Yaşlılarla Sohbet eden öğrenciler ziyarette yaşlılara çeşitli ikramlarda bulundular. Öğrenciler yaşlılar ile güzel bir gün geçirildiğini bu sayede yaşlıların unutulmadığını, onların her daim yanında olunması gerekliliği ve onlara saygılı ve duyarlı olunması bilinci gerçekleştirilen ziyaretler ile öğrencilere daha iyi öğretilmiş oldu dedi.

Kemah İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Necatibey İlkokulu idareci, öğretmen ve öğrenciler tarafından hayata geçirilen yaşlıları ziyaret projesi kapsamın da ziyaret edilen yaşlılar ise ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek Okul Müdürüne, Müdür Yardımcısına, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ettiler.

Editör: Doğu Gazetesi