12 Haziran 2017 tarihi itibariyle başlayan yaz kursları üç ayrı kurlar halinde 9 hafta boyunca Kur’an öğrenimi ve temel dini bilgiler üzerine Camii Kebirde eğitim alan kursiyerler için Erzincan Atatürk Parkın da piknik düzenlendi.

Erzincan Atatürk Parkın da düzenlenen etkinlikle yaklaşık 40 kursiyer piknik yaparak hocaları ile birlikte doyasıya eğlendiler.

Erzincan Atatürk Parkın da düzenlenen etkinliğe Erzincan Camii Kebir İmam Hatipleri Adem Kocatürk, Erdoğan Selen ile Kayyum müezzin Ahmet Taştekin nezaretinde 40 civarın da kursiyer öğrenciler katıldı.

Erzincan Cami Kebir imam hatibi Adem Kocatürk düzenlenen etkinlik ile ilgili olarak yaptığı açıklama da “Yaz Kur’an Kursu öğrencilerimiz iki aylık bir zamandır Kur’an eğitimi, dini bilgiler, sureleri adı altında yapmış olduğumuz Kur’an kursumuz bu hafta itibariyle son bulacak dedi.

Çocuklarımıza bir hatıra olması adı altında bir etkinlik düzenledik diyen Erzincan Camii Kebir İmam Hatipleri Adem Kocatürk açıklamasının devamın da; “Daha önceki etkinliklerimizde halı sahaya götürmüştük. Bunun yanında dondurma dağıtımında ve kek, meyve suyu dağıtarak bir dizi etkinlikte bulunmuştuk. Çocuklarımızın camiye severek gelmeleri noktasında çalışmalarımız oldu. Bu yaptığımız etkinlikte de bu Cuma günü bitecek Kur’an kursumuzun kapanış etkinliği olarak düzenledik. Çocuklarımızla değişik bir mekânda birlikte beraberlik içinde bir program yaptık. Burada katkısı olan kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz” dedi.

Yaz boyunca dini eğitim alan altıncı sınıf öğrencisi Musa Ataş; “Okulların kapanması ile birlikte Cami Kebir’deki Kur’an kursuna gidiyorum. Hocalarımız burada bize çok destek oldular. Bilmediğimiz ve sorduğumuz her konuda yardımcı oldular. Hem Kuran öğrendik hem de dinimizi öğrettiler. Tüm hocalarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Doğu Gazetesi