AK Parti Erzincan Kadın Kolları Başkanlığı Gazzeli annelere dikkat çekti AK Parti Erzincan Kadın Kolları Başkanlığı Gazzeli annelere dikkat çekti

Metris Cezaevi'ne götürülmesi planlanan Karabay, hiçbir haber verilmeden Marmara Cezaevi'ne yönlendirildi. Tutuklanma nedeni olarak yazdığı haber gösterilen editör, dün Gerçek Gündem ofisi önünde gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde uzun süre avukatıyla görüştürülmeden bekletilen Karabay, bugün sabah saatlerinde savcılığa sevk edildi ve kelepçeli bir şekilde adliyeye getirildi. Mahkeme salonunda da kelepçe takılan gazeteci, kararın ardından avukatlarına Metris Cezaevi'ne teslim edileceği bilgisini aldı. Ancak akşam saatlerinde avukat Enes Ermaner, Karabay'ın Metris'e götürülmek üzere adliyeden çıktıktan sonra alınan bir kararla gazeteci kimliği nedeniyle hiçbir bilgi verilmeden Marmara Cezaevi'ne teslim edildiğini duyurdu.

Gazeteci Karabay'ın Durumu Kamuoyunda Tartışmalara Neden Oldu!

Söz konusu tüm gelişmeler, Karabay'ın tutuklanmasının ardında yatan sürecin karmaşıklığını ve olayın iç içe geçmiş hukuki boyutlarını gözler önüne serdi. Gazeteci Karabay'ın durumuyla ilgili belirsizlik devam ederken kamuoyunda bu tutuklamanın gerekçeleri ve süreci hakkında yoğun bir tartışma başladı.

Editör: Doğu Gazetesi