A101 e Düğün Sezonunda Roberock Çöp İstasyonlu Robot Süpürge, WMF/TEFAL Tencere Seti, Kurutmalı Çamaşır Makinesi geliyor A101 e Düğün Sezonunda Roberock Çöp İstasyonlu Robot Süpürge, WMF/TEFAL Tencere Seti, Kurutmalı Çamaşır Makinesi geliyor

1071 personel alımı için yapılması gerekenler Bakanlığın sitesi üzerinden paylaşıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı 29 Aralık gece saat 00.00'da başlıyor. E-devlet sistemi üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığının kariyer kapısı sayfasına ulaşarak başvuru yapılabilecek.

Son Başvuru Tarihine Dikkat!

Başvuruda bulunacak her hak sahibi için son başvuru tarihi 8 Ocak 2024 saat 17.00 olarak paylaşıldı. Yeni yılda yeni işine kavuşmak isteyenler için Bakanlık tarafından paylaşılan başvuru ekranı yoğun talebe maruz kaldı.

Başvuru şartlarına karşılayan her vatandaş Bakanlığın talep etmiş olduğu açık kadrolarda görevlendirilmek üzere işbaşı yapabilecek.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

GSB’nin genç istihdam sayısını artırarak işsizliği azaltmayı sağlayacak bu hamlesi büyük ilgi gördü. Online başvuru süreci devam eden Bakanlık, başvuru sonuçlarına dair resmi açıklamayı başvuru süresi (8 Ocak 2024) tamamlandıktan sonra resmi sitesi üzerinden paylaşacak.

Editör: Doğu Gazetesi