Lavantaların dip çapası ve yabani ot temizliği yapılıyor Lavantaların dip çapası ve yabani ot temizliği yapılıyor

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Erzincan Milletvekili adayları tanıtım toplantısı Parti il birasında gerçekleştirildi. 
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerde siyasi partilerden milletvekili adayı olan isimlerin listesi Yüksek Seçim Kuruluna teslim edildi. 1. Sıra adayı olarak gösterilen Cemil Yavuz Aksu, ile 2. Sıra Milletvekili adayı Aziz Gün, partililerle bir araya geldi.

yavuz aksu mhpMHP İl binasında gerçekleştirilen programa Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, MHP İl Başkanı Salih Aksu, MHP Milletvekili adayları Cemil Yavuz Aksu ve Aziz Gün ile çok sayıda partili katıldı.

İlk olarak söz alan MHP İl Başkanı Salih Aksu, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerde MHP’nin iyi bir sonuç alarak her iki adayını da meclise göndereceklerini ifade etti.

MHP’nin tüm teşkilatları ile seçime hazır olduğunu ifade eden İl Başkanı Aksu, “MHP olarak yapılacak olan seçimlere hazırız. Her iki adayımızda alanında kendini ispatlamış liyakat sahibi isimlerdir.” dedi.

Daha sonra söz alan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksu’nda, Belediye seçimlerinde olduğu gibi milletvekili seçimlerinde de Erzincan halkının MHP’yi tercih edeceğine inançlarının tam olduğunu belirtti. 

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un ardından söz alan MHP 2. Sıra Milletvekili adayı Aziz Gün, yıllardır eğitim camiası içerisinde Erzincan’a hizmet verdiğini anımsatarak, Erzincan halkının onayı ile bundan sonraki süreçte Türkiye Büyük Millet Meclisinde Erzincan’a hizmet etme noktasında çalışacağını kaydetti.

Programda son olarak söz alan MHP Erzincan 1. Sıra Milletvekili adayı Cemil Yavuz Aksu ise Erzincan’a ve Erzincan halkına hizmet yarışında olduğunu belirtti.

Cemil Yavuz Aksu, konuşmasına şu şekilde devam etti; “Memleketimde, büyüdüğüm bu topraklarda sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle MHP Erzincan milletvekili adayı olarak güzel memleketimize Can Erzincan’ımıza hizmet etmek üzere buradayım. Allah’ın izniyle belediye seçimlerinde olduğu gibi 14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan seçimlerde üç hilalli kutlu sancağımızı dalgalandıracağız." dedi.

PKK, FETÖ ve türlü terör örgütleriyle kol kola girenlere, yerli ve milli kazanımlarımızı yok etmeye, terör seviciliği yapıp iltisaklı kim varsa affetme vaadinde bulunan hadsizlere geçit verilmeyeceğinin altını çicer Aksu, tezgâh altı siyasi ilişkilerle milli geleceğimize ipotek koymayı heves edenlerin, bu heveslerini kursaklarında bırakmaya söz verdiklerini ifade etti

"Makam, mevki, servet, şöhret devşirme arayışında hiç değiliz. “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” anlayışıyla hamle üstüne hamle yapma, çağı yakalama hatta önüne geçme derdindeyiz. Canımızdan aziz bildiğimiz milletimizi ve vatanımızı, canımızın cananı gördüğümüz devletimizi dünya durdukça yaşatma ve yükseltme çabasındayız. İlk hedefimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın ilk turda seçilmesi ve bu kritik süreçte başarılı çalışmalarına ara vermeden devam etmesidir. İkinci hedefimiz ise Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili sayısının artırılarak Meclis’te daha güçlü temsil edilmesini sağlamaktır. Bu noktada siz değerli hemşerilerimizin de desteğiyle Erzincan milletvekillerinin Milliyetçi Hareket Partisi adaylarından seçilmesini sağlayacağınıza yürekten inanıyorum." 

Editör: Mücahit Özdemir