MHP Erzincan Milletvekili Aday Adaylarından Aziz GÜN,  gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz imtiyaz sahibi  Mücahit Danişment Özdemir  tarafından misafir edilen aday adayı GÜN, adaylığa talip olmasının nedeninin Erzincan’ın gelişimini arttıracak güzel hizmetleri milletine sunabilmek olduğunu ifade etti.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün seçim sürecinde görevinden istifa etmiş Milliyetçi Haraket Partisinden Erzincan Milletvekili Aday Adaylığını açıklamıştı.

Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğraflarına yönelik hakarete ilişkin soruşturma Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğraflarına yönelik hakarete ilişkin soruşturma

14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimlerde MHP’den aday adayı olan Aziz GÜN basın kuruluşları ziyaretlerine başladı. A. adayı olan Gün, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gayesinin Erzincan halkına en iyi hizmeti vermek olduğunu belirten Gün, “Hizmet konusunda en iyi kim başarı sağlayacak ise ve kim daha çok ittifaka oy kazandıracak ise  onun  aday  olarak seçilmesi bizim için yeterlidir, önemli olan Erzincan’a güzel şeyler kazandırmaktır” dedi.

Aziz GÜN kimdir?
01 Ocak 1972 tarihinde Pertek’te doğdu. İlköğrenimini Kemah Oğuz Köyü İlkokulu’nda; orta öğrenimini Erzincan Kazım Karabekir Lisesi’nde; yüksek öğrenimini ise Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde tamamladı.  18 Kasım 1992 tarihinde Erzincan Sümer Ortaokulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak göreve başladı. Sırasıyla Erzincan İmam-Hatip Lisesi ve Sabahat Hanım Anadolu Lisesi’nde “müdür yardımcısı”; Erzincan Ulalar Lisesi, Erzincan Anadolu Lisesi, Erzincan Hürriyet Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Erzincan Anadolu Öğretmen Lisesi’nde “okul müdürü” olarak görev yaptı. 14/01/2013-24/01/2014 tarihleri arasında Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Hizmetleri Birimi Şube Müdürlüğü görevini üstlendi. 24/01/2014 tarihinde Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.  14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimlerde MHP’den aday adayı olmak  ve Erzincan’a farklı alanlarda da hizmet yapabilmek için görevinden istifa etti. Evli ve 3 çocuk babasıdır. 

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz