AK Parti 27. Dönem Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, “Allah’ın izni ile milletimizde takdir, teveccüh gösterirse tekrar hizmet etmekten şeref ve onur duyarım” diyerek yeni dönemde milletvekili olarak hizmet etmek istediğini söyledi. 

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, seçim çalışmalarını Erzurum'da sürdürdü DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, seçim çalışmalarını Erzurum'da sürdürdü

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen iftar programı sonrası sosyal medya hesabında yaptığı açıklamasında, Seçilirim ya da seçilmem Allah nasip etti hizmet ettik diyerek; “27.Dönem Milletvekilleri ile Külliyede Sayın Cumhurbaşkanımızın davetine katıldık. Aday olurum ya da olamam seçilirim ya da seçilemem, Her şeyden önemlisi Allah nasip etti necip milletimize hizmet ettik milletimizin derdiyle dertlendik hep beraber ağladık, hep beraber güldük.  Sn. Cumhurbaşkanımız, Sn. Başbakanımızla yol yürüdük. Allah’ın izni ile milletimizde takdir, teveccüh gösterirse tekrar hizmet etmekten şeref ve onur duyarım.”

Adem KÜÇÜKKAYA

Editör: Merve Kiraz