Adem KÜÇÜKKAYA

İran’ın BM Misyonu tarafından yapılan açıklamada, “İran’ın BM Anlaşması’nın 51. maddesindeki meşru müdafaa hakkına dayanan askeri hamlesi, siyonist rejimin Şam’daki diplomatik binalarımıza saldırısına cevaptı. Mesele sonuçlanmıştır diyebiliriz. Ancak, İsrail rejimi bir hata daha yapacak olursa İran’ın cevabı daha sert olacak. Bu, İran ile İsrail rejimi arasında bir çatışmadır, ABD bundan uzak durmalı” ifadeleri kullanıldı. İran’ın BM Misyonu tarafından yapılan açıklamada, “İran’ın BM Anlaşması’nın 51. maddesindeki meşru müdafaa hakkına dayanan askeri hamlesi, siyonist rejimin Şam’daki diplomatik binalarımıza saldırısına cevaptı. Mesele sonuçlanmıştır diyebiliriz. Ancak, İsrail rejimi bir hata daha yapacak olursa İran’ın cevabı daha sert olacak. Bu, İran ile İsrail rejimi arasında bir çatışmadır, ABD bundan uzak durmalı” ifadeleri kullanıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili adayları Mustafa Sarıgül ve Ufuk Aktaş Doğu Gazetesi Kurucusu, Türkiye Yazarlar Birliği Başkanı Gazeteci Yazar Halil İbrahim Özdemir ve Doğu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mücahit Özdemir’i ziyaret ettiler. Erzincan gündemi hakkında konuşan CHP Milletvekili adayları Erzincan’da yoğun ilgiden memnun olduklarını ifade ederek, 2 milletvekili çıkarmaya yakın olduklarını söylediler.

Gazeteci Yazar Halil İbrahim Özdemir, ziyaretlerinden dolayı Milletvekili adaylarına başarı dileklerini ileterek, seçimlerin ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: Merve Kiraz