Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Adayı Mustafa Sarıgül, Erzincan’da 2-0’a çok yakın olduklarını ifade ederek, Erzincan’da öncelikle kapanan belediyelerin tekrar açılacağını söyledi. 

ABD’den İran’a “Gemiyi derhal serbest bırakın” çağrısı ABD’den İran’a “Gemiyi derhal serbest bırakın” çağrısı

Sarıgül; “Erzincan, Sivas ve Erzurum arasına sıkışmış bir şehir. Her alanda bu şekilde devam etmiş ama bizler bunu tersine çevireceğiz. Örneğin Sivas ve Erzurum süper lige çıkmış ama Erzincan çıkmamış neden? Biz Erzincan’ı süper lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Tarıma alım garantisi vereceğiz. Türkiye çapında çiftçimizin ürününü alacağız alım garantisi vereceğiz. Erzincan’da turizme önem vereceğiz. Mesela bizim bir cevizimiz, üzümümüz, peynirimiz var. Bunlarla ilgili gereken yatırım ve çalışmaları yapacağız. Özellikle Şavaklıların üretmiş olduğu tulum peynirimiz tüm dünya ile buluşturacağız” diyerek sohbetini sürdürdü. 

Sarıgül program sonunda; “Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu 6 Mayıs Cumartesi günü Erzincan’ımızda olacak. Cumartesi günü, Cumhuriyet Meydanı’na tüm Erzincanlı hemşerilerimi bekliyorum” dedi. 
 

Editör: Merve Kiraz