Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlenen protokoller uyarınca Diyanet Gençlik Merkezlerinde senelerdir devam eden öğrenci buluşmaları, okul ziyaretleri ile devam ediyor.

Geçtiğimiz haftadan itibaren İl Müftü Yardımcısı Gökhan Badem’in sunumu ile Sosyal Bilimler Lisesi, Fen Lisesi ve Zeynep Mustafa Han İlköğretim okulunda 'mesuliyet şuuru' ve öfke kontrolü başlıkları altında konferanslar düzenlendi.

Jandarma kadınları bilgilendiriyor Jandarma kadınları bilgilendiriyor

Ziyaret edilen okul idarelerinin alakası ve öğrencilerin yoğun ilgisi ile oldukça faydalı geçen programların sonunda, gençlik hizmetleri çalışanları öğrencilere çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulundular.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü istişarelerinde hem gençlik merkezlerinde hem okullarda gerçekleştirilen öğrenci buluşmalarına, eğitim ve kültürel faaliyetlere, okullardan gelen talep üzerine yapılan planlamalarla daha geniş bir kapsamda önümüzdeki dönemde de devam etmesi kararlaştırıldı.

Okulların konferans salonlarında gerçekleştirilen faaliyetler ve Erzincanlı hayırseverlerin ikramları için okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler teşekkür ederek memnuniyetlerini iletip bu hizmetlerin devam etmesini talep ettiler.

Editör: Saliha Kara