İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda İl Millî Eğitim Müdür Vekili Murat Demir başkanlığında, Şube Müdürleri Fikret Ayaz, Hasan Güneş, ortaöğretim şubesine bağlı lise müdürleri ile din öğretimine bağlı lise müdürlerin katılım sağladığı  toplantının ana gündem maddeleri 'Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi' (ÇEDES)  Projesi ve akademik başarının artırılması için yapılacak faaliyetler olarak yer aldı.

Şiir, resim ve fotoğraf yarışması düzenlendi Şiir, resim ve fotoğraf yarışması düzenlendi

Toplantının ilk bölümünde Şube Müdürü Fikret Ayaz tarafından ÇEDES kapsamında yapılacak faaliyetler konusunda okul müdürlerine bilgi verildi ikinci bölümünde ise İl Millî Eğitim Müdür Vekili Murat Demir akademik başarının artırılması için özellikle destekleme ve yetiştirme kurslarına öğrencilerin en üst düzeyde katılım sağlamalarının şehrin geleceği ve öğrencilerin başarılı olmaları açısından en önemli vazgeçilmezimiz olduğunu ifade etti.

 İl Millî Eğitim Müdür Vekili Murat Demir; "Erzincan olarak bu yıl bulunduğumuz yerden bir kademe daha ileri gitmek zorundayız biz şehrimizin eğitim kadrosu olarak oldukça nitelikli bir durumdayız sınava 72 gün kala tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin performansını biraz daha artırmaları çocuklarımızın derecesi açısından daha faydalı olacaktır." dedi. 

Toplantının ilerleyen bölümlerinde okul yöneticileri okullarında yapılan sınavlara hazırlık çalışmalarını ve iyi uygulamaları katılımcılarla paylaştılar. İl Millî Eğitim Müdür Vekili Murat Demir toplantıya katılan eğitim yöneticilerine gayretlerinden dolayı  teşekkür ederek başarı dilekleri ile toplantıyı sonlandırdı.

Eyyup TAŞ

Editör: Merve Kiraz