ŞOK'ta 01 Mart 2024 tarihinde Sony Playstation 5 indirimli olarak satışa çıktı. İndirim 15 Mart'a kadar sürecek. Ultra hızlı SSD, dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikleyiciler ve 3D ses desteği gibi özelliklerle donatılmış PlayStation 5 Digital Edition Oyun Konsolu, 825 GB SSD, 16 GB GDDR6 bellek ve HDMI 2.1 desteğiyle 8K TV'lerle uyumlu bir yapıya sahip.

PlayStation 5, güçlü işlemcisi ve ekran kartı ile birlikte 5.5GB/s okuma bant genişliğine sahip 825 GB SSD altyapısıyla dikkat çekiyor.

Ray Tracing teknolojisi ile desteklenen PS5, gerçeğinden ayırt edilemeyen gölgelerin ve yansımaların oluşturulduğu bir gerçekçilik seviyesi sunuyor.

HDR Teknolojisi ile desteklenen PS5, oldukça canlı ve gerçekçi renkler sunuyor. 

2024’ün ilk döneminde en çok satan akıllı telefon markaları belli oldu 2024’ün ilk döneminde en çok satan akıllı telefon markaları belli oldu

Öte yandan PS5 konsolunda PS4 oyunları sorunsuzca oynanabiliyor. Belirli PS4 ve PS VR oyunlarında daha yüksek kare hızı imkanı sunuyor.

Gerçek Kullanıcı Yorumları

Sony Playstation 5 J 674X960

"Ürünü kesinlikle tavsiye ediyoruz çok güzel ve çok eğlenceli ve eşime yıl dönümü hediyesi aldım ve çok mutlu oldu teşekkürler."

"Yeni tasarımı çok estetik." 

"Dual Sense inanılmaz güzel bir şey. 120 Hz TV’de Hdmi 2.1 girişle oynuyorum 60 olmasa da 120 fps’de Xbox’a ve RTX PC’lere göre eksik kalıyor fakat oyun skalasının geniş olması ve konsol mantığı çerçevesinde benim hoşuma gitti açıkçası."

"CD devri kapandığı için dijital sürüm tercih ettim. aralarında 700-1000 TL fark var. 2. kol için bütçenize de yararlı. Gamepass avantajı ve joystick için xbox kullanıyordum. Farklılık olması için ps5 tercih ettim. Gameplus (xboxtaki gamepass versiyonu) çok iyi oyunlar içermiyor ancak tasarım gayet iyi. Cihaz sessiz çalışıyor. Modern ve şık tasarımı var. Ayrıca dualsense olayı çok keyifli. Tavsiye ediyorum. Cihaz tatmin ediyor arkadaşlar.

"Görüntü kalitesi süper. Oğlum başından kalkmıyor. Digital olması fiyat açısından avantajlı, ps plus üyeliğiyle birçok oyun ücretsiz oynanıyor. Ücretli oyunlarda ps plusta daha uygun. Tavsiye ederim.!

Editör: Sena ERDOĞAN