Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan kulüp Başkanı Hüseyin AKPINAR ve Teknik Direktör  Ahmet YILDIRIM Hedefimiz olan playoff gurubu için Cumartesi günü final niteliğindeki Ankaraspor karşılaşmasına tüm taraftarları davet ederken bilet satışlarının Cuma günü satışta olacağını belirttiler.

Kulüp Başkanı  AKPINAR : Önümüzdeki sezon 1. Ligde oynamak en büyük arzumuz tek isteğimiz taraftarların sonuç ne olursa olsun takımımıza desteklerini esirgememesi hep destek tam destek ilkesi ile hareket etmesini istiyoruz. Önümüzdeki sezon alt yapıya daha fazla destek vererek A takıma genç oyuncular kazandırmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız Erzincan’ın gençleri bu takımda mutlak olmalıdır,alt yapı hocalarımız genç oyuncuları takip ederek yetenekli oyuncuları takımımıza kazandırmak için büyük emek harcıyorlar U17 takımımızdan oyuncumuz Harun Milli Takıma seçilerek diğer oyuncu arkadaşlarına örnek olmuştur  daha bir çok genç yeteneği üst seviyelerde görmek en büyük dileğimizdir ,bizler tüm gücümüzle 24 Erzincanspor’u daha iyi yerlere taşımak için ne gerekiyorsa yapacağız .

Teknik Direktörümüz Ahmet YILDIRIM : Biz bu takıma geldiğimizde hedefimiz playoff gurubuna kalıp son maça kadar tüm gücümüzle mücadele ederek 24 Erzincanspor’u layık olduğu yere taşımaktı gurubumuzda ki tüm takımları ve bu ligi çok iyi tanıyan biri olarak rakip kim olursa olsun  sahada mücadele veren oyuncularımız terinin son damlasına kadar mücadele ederek hedefimize ulaşmaya çalışıyor taraftar desteği bu dönemde daha çok hissediliyor inanıyorum ki 12. Adam bizi yalnız bırakmayacak onların desteğiyle hedefimize ulaşacağız. 

Erzincan Gençler Birliği Spor Kulübü kupayı aldı Erzincan Gençler Birliği Spor Kulübü kupayı aldı

Eyyup TAŞ

Editör: Merve Kiraz