İlk olarak Erzincan’ın İliç İlçesi’ne giden Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Milli Eğitim Konferans Salonu'nda, Vali Yardımcısı  Dede Musa Baştürk, İliç Kaymakamı Ertuğrul Örnek ve ildeki bütün kamu kurum müdürlerinin katılımıyla İliç ilçesinde bulunan mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.


Düzenlenen toplantıda söz alan İliç Kaymakamı Ertuğrul Örnek, İliç ilçesinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalara ilişkin katılımcılara bilgi verdi.


Daha sonra Erzincan’ın Kemaliye ilçesine giden Vali Arslantaş, burada mahalle ve köy muhtarları ile toplantıda buluştu.


Erzincan Üniversitesi Kemaliye Hacı Ali Akın Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne ait Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya Kemaliye Kaymakamı Mustafa İlhan, Kemaliye Belediye Başkanı Mustafa Haznedar, il ve ilçedeki bütün kamu kurum müdürleri ve Kemaliye’de bulunan mahalle ve köy muhtarları katıldı.


Gerçekleştirilen toplantıda Kemaliye Kaymakamı Mustafa İlhan, Kemaliye de yapılan ve yapılacak olan çalışmalara ilişkin katılımcılara bilgi verdi.


Erzincan Valisi Ali Arslantaş muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, 2018 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan hizmetlerde köy ve mahalle muhtarlarının görüş ve düşüncelerinin hizmet verenlere yol gösterici olacağını kaydederek, tüm muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.


Düzenlenen toplantılarda Vali Arslantaş’ın konuşmasının ardından kamu ve özel sektöre ait kurum müdürleri İliç ve Kemaliye ilçelerinde 2017 yılında yapılan ve yapılması planlanan faaliyetleri içeren sunumlarını katılımcılara aktardı.

Editör: Doğu Gazetesi