Kemaliye ilçesi programları kapsamında esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla samimi sohbetlerde bulunan Vali Hamza Aydoğdu ve eşi Emine Aydoğdu, ziyaretlerinin ardından dünyanın ikinci büyük kanyonu olarak kabul edilen Karanlık Kanyon’da tekne turuna katıldı.
Aydoğdu, Kemaliye’nin taş evleri, Karanlık Kanyonu, taş yolu, Kadı Gölü, kültürel zenginlikleri, doğal güzellikleri, muhteşem coğrafyası, yöresel lezzetleri ve misafirperver insanlarıyla mutlaka görülmesi gereken bir “saklı cennet” olduğunu vurguladı.
Ayrıca uluslararası “Sakin Şehirler” (Cittaslow) ağına dahil olan Kemaliye’nin, doğa ve kültür turizmi açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirten Aydoğdu, herkesi bu şirin ve turistik ilçeyi keşfetmeye davet etti.





