Beyaz TV'nin haber sprikeri  Caner Karaer 27 Ocak tarihli ana haber bülteninde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bilecik ziyaretini değerlendirdi.

Halka seslendikten sonra seçim şarkısına Eşlik eden Erdoğan'ı beğenen Karaer, Binali Yıldırım'ın şarkı söylemesini hatırlattı. Binali Yıldırım'ın şarkı söylemesini bir felaket olarak adlandıran Karaer'e göre "Binali Yıldırım Söylemese'de olur."

Beyaz TV'nin ilkeleri, kendisinin de ilkeleri olduğunu anlattığı yayın sırasında siyasi haberlerle ilgili asla yorum yapmadıklarını belirttikten sonra Binali Yıldırım'ı yeren, Recep Tayyip Erdoğan'ı öven spikere Erzincan'dan bazı eleştiriler geldi. 

Binali Yıldırım'ın Eurovizyon'a hazırlanmadığını hatırlatan Erzincanlılar Tayyip Erdoğan'ın da Binali Yıldırım ile yarışma halinde olmadığını kaydediyor. 

Yorum yapmıyorum diyerek yorum yapan spikeri eleştiren Binali Yıldırım'ın hemşehrileri "Yorum yapsa ne diyecekti diye merak ettik" deyip "Binali Yıldırım Eurovisyon'a mı hazırlanıyor ki böyle bir eleştiri yapıldı" diye soruyor.