Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar

ŞOK'a Filtre Kahve/Espresso Makinesi, Türk Kahve Makinesi/Çay Makinesi, Dikiş Makinesi, Gamers Arena Peak Gamnig geliyor ŞOK'a Filtre Kahve/Espresso Makinesi, Türk Kahve Makinesi/Çay Makinesi, Dikiş Makinesi, Gamers Arena Peak Gamnig geliyor

10 Mart'ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniayı ile beraber perde arkasına odaklanabilirsiniz. Siz hayatınıza yeni bir akış getirmeye çalışırken hayatın veya hayatınızdaki bazı insanların da getirebileceği konular olabileceğini unutmayın. Kaçmak, saklanmak ya da tam tersi büyük tepkiler vermek yerine neler olduğunu anlamaya çalışmalısınız. Arkanızdan dönen olayların açığa çıkması, size insanlarla dostluk ve işbirlikleri kurmak konusunda yeni dersler verebilir. Gözünüzün ve kalbinizin açılacağı bir dönem olabilir. Bunu bir fırsata dönüştürün. Kendinizi fiziksel ve psikolojik olarak üst seviyeye taşıyın. Hayaller gerçeklerin arasında gezinir, bakış açınızı değiştirirseniz onları görebilirsiniz.

Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar

10 Mart'ta Balık yeniayı dostluk ve arkadaşlık konusundaki gelişmeleri daha da netleştirebilir. Sizin için havada kalan, suya yazı yazmak gibi hissettiren konulardan, hislerden ve insanlardan vazgeçebilirsiniz. Bunun kolayca olduğunu düşünebilir ya da size bu şekilde aksettirildiğini düşünüp üzülebilirsiniz. O anda, bugüne kadar neleri tolere ettiğinizi de düşünün. Yanlış anlayabilir fakat yanlış hissedemezsiniz. Bunu yabana atmamanız gereken bir süreçtesiniz. Hamle yapmak için acele etmeyin. Her şeyin ani ve hızlıca gelişmesi bazı kararları da aceleye getirebilir. Yanlış anlaşılma ve yanılgı payını da göz önünde bulundurmalısınız. Projelerinize son şeklini verebilir, sosyal ortamlara dahil olarak gözlem yapabilirsiniz. Tanışacağınız kişilerden duygusal ve profesyonel açıdan etkilenebilirsiniz. İtiraf ve desteklenmelere hazırlıklı olun. Dargınlık ya da yalnızlık hissi, yerini sevince bırakabilir.

İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar

10 Mart'ta Balık burcunda gerçekleşecek olan yeniay ile kariyerinizde yeni bir ivme yakalayabilirsiniz. İş görüşmeleri, sorumluluk ve kazanç değişimi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Beklentilerinizin karşılandığını, emeklerinizin görüldüğünü görmek motivasyonunuzu arttırıyor. Boşuna emek vermediğinizi anlıyorsunuz. Bu da size yeterliliklerinizi görmek ve geliştirmek adına yeni fırsatlar getirecektir. Daha doğrusu, bu fırsatların zaten var olduğunu ama sizin yanlış yerde durduğunuzu fark edeceksiniz. Geçmiş işlerinizde yaşadıklarınız, bulunduğunuz ortamlarda karşılaştığınız zorluklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. İlahi adaletin çalıştığına şahitlik edebilirsiniz. Maddi ve manevi olarak haklarınızın teslim edileceği bir dönem olabilir. Burada bu cümlelere bir nokta koyup artık yeni şeyler öğrenme vaktine geldiğinizin bilincinde olmalısınız.

Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar

10 Mart'ta Balık yeniayı ile birlikte sınırlarınızı değiştiriyorsunuz. Kendinizi hapsettiğiniz ya da size dayatılan her şeyin farkına vardığınızda, burası değişimin başladığı yer olacaktır. Size hayal gibi gelen ama apaçık bir gerçek olan her şeyle yüzleşebilirsiniz. Bunun bir güçlenme işareti olduğunu unutmayın. Yeni bir hayat tarzına, bakış açısına ve yaşam alanına yelken açabilirsiniz. Hem ruhunuzu hem düzeninizi taşıyacağınız durumlar söz konusu olabilir. Deniz yolculukları ya da denizi olan yerlere yerleşmek, yurtdışı çalışmaları gibi konularda kararlar almanız gerekebilir. Size zararı dokunan, hakkınızı gasp eden durumlar karşısında hukuksal mücadele vermeniz gerekebilir ya da var olan davalarınızla ilgili olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Enerjinizi yükseltecek pek çok konuyla karşılaşabilirsiniz. Düşünce biçiminizin değişmesiyle bunları ortaya koyacağınız, bu yeni tarzınızla iş yapacağınız alanları tercih edebilirsiniz. Hayal gücü gerektiren işler, psikolojik alanlar, danışmanlık gibi konularda şansınız yüksek olabilir.

Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar

10 Mart'taki Balık yeniayı ile duygusal ve ekonomik açıdan güçleneceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Maddi durumunuzu toparlamanın yanı sıra bu konuda yeni adımlar atmaya da hazır olabilirsiniz. Eşinizin/ailenizin desteği söz konusu olabilir. Miras, alacak verecek, banka işlemleri, ortaklı kazançlar ve işlerle ilgilenebilir, başvuru ve ödemelerinizi yapabilirsiniz. Üzerinizde bir yük bırakmamak adına maddi sorumluluklarınızı yerine getirme noktasında daha dikkatli olmalısınız. Dalgınlık, yorgunluk söz konusu olduğunda bazı yanılgılara, yanlışlıklara da açık bir dönem olabilir. Çocuk sahibi olma, kendinizin ya da ailenizin sağlık durumuyla ilgili konular ön plana çıkabilir. Hem beklediğiniz sonuçları alabilir hem de yeni bir yaşam düzenine geçiş yapabilirsiniz. Yaşarken fark edeceksiniz ki çekindiğiniz, engelleyemediğiniz durumlarda önünüze yeni fırsatlar çıkacak. Hiçbir şeyin sandığınız gibi olmadığını görmek, bu fırsatlara daha iyi ve yapıcı bir bakış açısıyla bakmanızı sağlayabilir. Sakinliğin keyfini sürebilirsiniz.

Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar

10 Mart'ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte hayatınızdaki insanları ve onların hayatınızdaki yerini düşünüp bazı kararlar alabilirsiniz. Artık kalbinizde yeri olmayan duygulardan emin oluyorsunuz. Ruhunuzun ışığını söndüren insanlara kendinizi yakarak karşılık verme, yeniden alevlendirme zamanının sonuna geldiniz. Sabrınızı, sevginizi, yardımseverliğinizi ne ölçüde yansıtmanız gerektiğini daha iyi bildiğiniz için ilişkileriniz noktasında daha aydınlık bir döneme giriyorsunuz. Evlilik, ortaklık gibi birebir ilişkilerin olduğu alanlarda şüphede bırakan, belirsizlik taşıyan durumlar hakkında konuşabilirsiniz. Bazı ilişkiler resmiyete taşınabilir. Evlilik süreci ve bunun hazırlıkları gündeminize gelebilir. Aydınlık ve yüksek bir bilinçle ilerliyor olmak, sorun yaşadığınız kişilerle de uzlaşmanızı, davalarınızı sonlandırmanızı sağlayacaktır. Psikolojik olarak üzerinize gelecek pek çok faktör olsa da artık sizin kesin kriterleriniz ve çizgilerinizin olması, en az hasarla çıkmanızı kolaylaştırabilir. Ticari konularda yeni adımlar atabilir, danışmanlık, halkla ilişkiler, sosyal medya, el becerisi, psikoloji gibi sezgilerinizi de devreye koyacağınız alanlar tercih edebilirsiniz.

Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar

10 Mart'ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay ile yeni defterler açabilirsiniz. Bedensel ve ruhsal olarak iyileşmeler yaşayacağınız, beklediğiniz sonuçları alacağınız, tedavi ve iyileştirici desteklerin sonuç vereceği bir dönem olabilir. Bir ivme yakalamışken bunun altına düşmemek için kontrollerinizi aksatmamalı, profesyonel tavsiye ve uygulamaları günlük hayatınıza daha çok yerleştirmeli ve bunu bir yaşam tarzına dönüştürmelisiniz. Özellikle beslenme konusundaki hassasiyetlerinize karşı önlem almanız ve buna uygun yaşamanız gerekebilir. Eliminasyon, intolerasyon, alerji testleri yaptırabilirsiniz. Bu düzenlemeleri çalışma koşullarınıza ve buradaki tutumlarınıza da taşımalısınız. İşleri gereksiz büyütmek, sorumluluğunuzun dışına çıkmak gibi alışkanlıklarınızı terk etmelisiniz. Profesyonel olma yolunda ilerlemek, arayışlarınızı da belli bir kapsam dahilinde olmak hem uzmanlaşmanızı hem de ne istediğinizi bulmanızı kolaylaştırabilir. Tekliflere ve görüşmelere açık olacağınız, mevcut işinizle ilgili iyileştirmeler alacağınız gelişmeler söz konusu olabilir.

Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar

10 Mart'taki Balık yeniayı ile beraber duygusal konularda kararlar almaya hazırlanabilirsiniz. Hissettiklerinizden emin olduğunuz ve size karşı hisler için de şüpheleri ortadan kaldırabildiğiniz bir dönem olabilir. Yaşadığınız belirsizlikler, hayal kırıklıkları bu konuda motivasyonunuzu düşürse de size yeniden inanacağınız sebepler ödül olarak gelebilir. Gerçekçi, nitelikli, farkındalığı yüksek insanlarla bir arada olmak isteyebilirsiniz. Bu anlamda hobilerinizi, ilgi alanlarınızı, uğraşlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Artık peri masallarına ihtiyaç duymadığınızı, bunların adı üstünde bir masal olduğunu fark ediyorsunuz. İnanmanın bir adım ötesine geçerek bunun gereklilikleri ve sonuçlarına da odaklanabilirsiniz. Konsantrasyon sorununuz çözülüyor. Aile ortamında bu değişiminiz fark edilebilir, ilişkilerinizdeki pürüzleri ortadan kaldırabilir, maddi anlamda iyi haberler alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak, çocuklarla ilgili kararlar ya da onların istekleri ile ilgili gündemleriniz olabilir. Duygusal ve ekonomik açıdan bunun hazırlığını yapabilirsiniz.

Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar

10 Mart'taki Balık yeniayı ile ev alma hayalleri, yaşadığınız yeri güzelleştirmek, ailenizle daha iyi koşullarda yaşamak üzerine bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ucu açık konulardan ziyade her şeyin daha belirgin olduğu bir dönem olabilir. Buna önem verdiğinizi gösterebilirsiniz. Mesela bir hedef koyuyorsanız, bunu en ince ayrıntısına kadar tasarlayabilirsiniz. Bu da size yeni bir motivasyon kazandırabilir. Bugüne kadar yapamadığınız, yenildiğiniz ya da yanıldığınız şeyler için üzülmeyi bırakıyorsunuz. Sorumluluk alıyor ve yaşam standartlarınızı, koşullarınızı iyileştiriyorsunuz. Yorucu ve ciddi bir dönem olabilir ancak duygusal açıdan güçlü olduğunuzda bunu aşmanız da kolaylaşacaktır. Taşınma, aileyle ilgili sorunları çözme, maddi yükümlülükler, evinizin veya ailenizin ihtiyaçları gibi konulara kafa yorabilirsiniz. Bazı zorunluluklar doğabilir, planlarınızdan farklı durumlar gerçekleşebilir ya da planlarınızın aslında yanlış ya da eksik olduğunu görebilirsiniz. Bunun stresini değil iyi yanlarını, içindeki mesajı görmeye ve taşımaya çalışmanız sizi daha iyi sonuçlara götürebilir.

Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar

10 Mart'taki Balık yeniayı fikirlerinize önem vermenin ve bunları kullanmanın gerekliliğini getirebilir. Düşüncelerinizi açığa çıkarmalı, değerlendireceğiniz ortamlar ya da işler oluşturmalısınız. Bilgi edinme, yeni deneyimler elde etme gibi konularda aktif olabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracak görüşmeler yapabilirsiniz. Kendinizi ifade etme biçiminizi değiştirebilir, ayrıntılarda kaybolmayan ve sonuç odaklı bir vizyon benimseyebilirsiniz. Var olan vizyonunuzu geliştirmek adına da iyi bir dönem olabilir. Yakın çevrenizin bu konuda desteğini alabilirsiniz. Birlikte hareket edeceğiniz, onları etkileyip sizin peşinizden gelmelerini sağlayacağınız gelişmeler söz konusu olabilir. İletişim ve ulaşım araçlarınızla ilgili işlemler, değişiklikler, seyahat planları, daha çok hareket edeceğiniz işler gündeminizde olabilir. Şeffaflığın her zamankinden daha fazla önem kazandığını görebilirsiniz. Bu yüzden, en ufak bir karanlığa ya da belirsizliğe karşı tahammülünüz olmayabilir.

Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar

10 Mart'ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber emeklerinizin karşılığını maddi ve manevi yönden almaya başlayabilirsiniz. Hayatınızın her aşaması yoğun çaba ile geçebilir ancak bazı aşamalar da bunların getirisini sunar. Şimdi o getirilerin zamanı geldi! Fırsatların, koşulların sizin lehinize olacağı bir dönemdesiniz. Borçlarınızı kapatmak, ihtiyaçlarınızı tamamlamak, harcamalarınızı kontrol altına almak sizi rahat ettirebilir. Bundan sonraki süreçte kazanımlarınızı doğru yönetmek ve kullanmak için uğraşmalısınız. Bu konuda profesyonel destek almanız daha doğru olabilir. Kulaktan dolma fikirlere itimat etmemeyi öğrenmek için dolandırıcılık, kandırılma gibi konularla muhatap olmanıza gerek yok. Önleminizi erkenden ve akıllıca almalısınız. İşbirlikleri, iş görüşmeleri, ortaklıklar, bireysel girişimler, uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye erişmek, bunun alt yapısını oluşturmak adına kısmetiniz açık! Değerli olanı bulmak, değerli olmak önceliğiniz olabilir.

Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar

10 Mart'ta burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile beraber hayatınıza yeni bir soluk gelebilir. Kimliğinizi, tarzınızı, hayat amacınızı sorgulamanın bir adım ötesine geçiyorsunuz. Yeni kararlar alabilir ve bunları hızla uygulayabilirsiniz. Arındığınız, kurtulduğunuz ve etkisinden çıktığınız her şeyin yerine şimdi daha iyi ve geliştirici konular gelecektir. Aşk hayatınız, sosyal çevreniz, kariyeriniz, kişisel bakımınızla ilgili konularda parlamaya başlıyorsunuz. Kendinizi ve yapabildiklerinizi göstermekten çekinmediğiniz bir dönem olabilir. Daha iyi hissedeceğiniz işler yapmak isteyebilirsiniz. Oyalanmak, geçiştirilmek yüzünden acı çektiğiniz durumların ardından şimdi üretmeye, hayata katılmaya niyetlenmelisiniz. Fiziksel olarak daha güçlü ve iyi bir görüntü elde etmek isteyebilir, tarzınızı yenileyebilir, estetik değişimleri düşünebilirsiniz. Sadece görüntüyü değil, ötesini de düşünerek sağlıklı alışkanlıklar kazanmaya başlayabilirsiniz. Bağışıklık sisteminizin iyi çalışması için doktor tavsiyesiyle hareket etmeniz önemli olacaktır. Beslenme ve uyku gibi konularla beraber kullandığınız kozmetik ürünlerde de bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. İhtiyacınızı ve kendinizi tanımanız buradaki seçimlerinizi kolaylaştıracaktır. İkili ilişkilerle ilgili beklentileriniz değişebilir, bu değişim beraberinde bazı kararlar da getirebilir. Yeni çevrelere girmek ve burada yeni insanlarla tanışmak, kararlarınızın temelini ve gidişatını oluşturabilir.

Editör: Saliha Kara