Hayırsever vatandaşların vekâleten kestirdikleri kurban etlerinden hazırlanmış olan 500 kğ (500 kutu) kavurma Erzincan merkez, ilçe, köy ve beldelerde yaşayan ihtiyaç sahiplerine Türk Hava Kurumu Erzincan Şubesi görevlilerince dağıtıldı.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan THK Erzincan Şube Başkanı Mustafa Gegük yaptığı açıklamada; “Genel Merkezimizce gönderilen, hayırsever vatandaşlarımızın vekâleten kestirdikleri kurban etlerinden hazırlanmış 500 kğ (500 kutu) kavurmayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için Erzincan merkez ve köylerimizde bulunan ihtiyaçlı ailelerimiz titizlikle belirlenerek muhtarlarımız tarafından kavurmalarımız kendilerine dağıttık.
Geçtiğimiz yıl içerisinde de yaklaşık 1 Ton kavurmayı merkez mahallelerde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere dağıttıklarını belirten Gedük, bu yılda ağırlıklı olarak köylerimizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize kavurmaları verdik. Her yıl Türk Hava Kurumu Erzincan Şubemiz tarafından Erzincan merkez ve köylerde bulunan ihtiyaçlı ailelerimize kavurma dağıtımı yapıyoruz. Bu yıl ve önümüzdeki yıllarda bu tür faaliyetlerimizi devam ettireceğiz dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi