Hoover NDEH9A2TCBEXS-17 Çamaşır Kurutma Makinesi, Auto Care programı ile ön plana çıkıyor. Makine her türlü giysiyi mükemmel ve verimli bir şekilde kurutuyor.

hOn Uygulaması bulunan kurutma makinesi bakım zamanı geldiğinde bildirim gönderiyor. Böylece makinenin uzun ömürlü olmüsı sağlanıyor.

Marka, H-DRY 500 kurutma makinesini performansı bakımından sınıfının en iyisi olarak nitelendiriyor.

Kurutma makinesi H-DRY 500, ütü kuruluğu - askı kuruluğu - dolap kuruluğu ve extra kuru olmak üzere, 4 farklı kurutma derecesi sunuyor. Active Dry teknoloji bulunan kurutma makinesi kötü kokuları ve bakterileri yok ediyor. Kurutma makinesi uygulaması sayesinde 40'tan fazla ek programı kullanıma sunuyor.

H-DRY 500 kurutma makinesi ayakkabı kurutma rafı sayesinde, iki çift ayakkabıyı nazik ve verimli şekilde kurutabiliyor. 

Aquavision teknolojisi sayesinde kurutma makinesinde biriken su görülebiliyor. Taşınabilir su tankı sayesinde biriken suyu başka yerlerde değerlendirme imkenı sunuyor.

Etiket tarama fonksiyonu bulanan makinenin etiketi koparılsa bile tarama ile çamaşırların nasıl kurutulacağı öğenilebiliyor.

Aynı zamanda küresel ısınma potansiyeli olan makine, ısı pompası teknolojisi ve kompresörde kullanılan yeni gaz ile çevresel etkiyi 30 kat azaltıyor.

H-DRY 500, sevilen giysileri daha uzun süre ve hiç çaba harcamadan mükemmel durumda tutulmasına olanak sağlayan 9 Bakım Döngüsü seti sunuyor.

Teknik Özellikler

Hoover Ndeh9A2Tcbexs 17 Çamaşır Kurutma Makinesi 22 1280X722

  • 15+1 Program sayısı
  • Woolmark
  • Gecikmeli başlatma seçeneği
  • Program sonu uyarısı
  • Kuruluk derecesi seçilebilir
  • Kuruma süresi seçici
  • Elektronik Nem Sensörü
  • Filtre göstergesi
  • Tam tankı göstergesi

GERÇEK KULLANICI YORUMLARI

"Gayet güzel çalışıyor kurutması çok güzel başarılı çok beğendim teslim aldık ertesi gün hemen servis kuruluma geldi. Kendime yaptığım en güzel iyilik."

"İlk yıkamada siyahları attım ve sonuç harika, iki tane kedim var ve inanılmaz tüy, toz sorunum oluyordu, şimdi sadece bir iki tüy var."

"Ürünü denedim anti alerjik modda 3 saat gösteriyordu 2 saatte kurutma işlemini bitirdi ütülü gibi çamaşırlarımı çıkardı katlayıp kaldırdım hemen .. İhtiyacınız varsa bu ürünü kaçırmayın bence seside normal asla rahatsız etmiyor"

"Şimdilik çok memnunum umarım uzun ömürlü ve kullanışlı olur. Yaklaşık 5-6 yıldır abimler de var ben de o yüzden bu markayı seçtim tüy saç ne varsa topluyor çekme solma yapmadı zamanla kullandıkça görücez dolap kuruluğunu seçiyorum katlayıp dolaba kaldırıyorum."

"Kendime yaptığım en büyük iyilik oldu. Alın aldırın. Çok memnun kaldım. Diger bilindik markalara fazladan para vermeye hiç gerek yok."

"Biraz kullanip yorum yapmak istedim. Hiçbir sıkıntısı yok, ben indirimdeyken almistım tabi simdi fiyat baya çıkmış. Diğer markalara o kadar para vermeye gerek yok. iyi ki almışım , çocuklu eve şart gerçekten."

BİM'de satışa sunulan Range Dikey Elektrikli  Süpürge alınır mı? Gerçek Kullanıcı Yorumları BİM'de satışa sunulan Range Dikey Elektrikli Süpürge alınır mı? Gerçek Kullanıcı Yorumları

Editör: Sena ERDOĞAN