Sık sık parfüm almak zorunda kalıyorsanız veya aldığınız parfümün kokusu kısa sürede uçup gidiyorsa bu yöntem tam size göre…

Vazelin ile uygulayacağınız bu parfüm tekniği size uzun bir süre parfüm aldırmayacak ve parfümünüzün saatlerce buram buram kokmasını sağlayacak!

İlk olarak vazelini kaynayan bir kabın içerisine bırakarak çikolata eritir gibi eritin. Daha sonra sıvı hale gelen vazelinin içerisine parfümünüzden bir miktar sıkın.

O tren çoktan kaçtı diyorsanız bir de bu hikayelere göz atın O tren çoktan kaçtı diyorsanız bir de bu hikayelere göz atın

Ardından vazelinin kapağını hava almayacak şekilde kapatın ve soğumaya bırakın.

Karışımı kuruduktan sonra gönül rahatlığıyla bileklerinize ve boynunuza uygulayabilirsiniz. Ancak uygulama sırasında çok bastırmamaya ve krem gibi sürmemeye özen gösterin. Saatlerce parfüm kokusunun kaldığını göreceksiniz.

Vazelini eritmek istemiyorsanız. Parfümünüzü sıkmadan önce vücudunuzun bilek, boyun ense gibi nabız yerlerine vazelin sürerek daha sonra parfümünüzü sıkabilirsiniz. Bu yöntem de parfümünüzün daha kalıcı hale gelmesini sağlar.
 

Editör: Sena ERDOĞAN