Belediye Başkanı Bekir Aksun’un talimatları doğrultusunda, Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, daha yeşil bir kent oluşturmak için şehrin dört bir yanına baharlık karanfil dikimleri yapılıyor. 

Şehrimizin her köşesini birbirinden güzel çiçekler dikerek süslemeye başlayan ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan seralarda ekilen çiçek tohumları filizlenmeye başladı. İlk etapta yetişen çiçekler toprakla buluşturuluyor.

Yetişen çiçekler kent merkezinde bulanan parklar, kaldırımlar ve refüjlere dikilecek. Yaptığı yeşillendirme ve park alanı çalışmaları ile örnek olmaya devam eden Erzincan Belediyesi, Kent genelinde bu yıl 1 Milyon adet çiçek fidesi dikimi gerçekleştirmeyi hedefliyor.
Konu hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Bekir Aksun "Şehir merkezinde 1 Milyon çiçek toprakla buluşacak. Erzincan her yıl olduğu gibi yine bu yıl yaz aylarında rengarenk olacak. Her alanda çok önemli çalışmaların altına imza atan Belediyemiz şehrimizi yeşillendirme noktasında da çalışmalarına aralıksız devam edecek” dedi.

Halk otobüsü şoförlerine genel trafik eğitimi verildi Halk otobüsü şoförlerine genel trafik eğitimi verildi

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz