DJI Avata 2 Drone fiyatı belli oldu DJI Avata 2 Drone fiyatı belli oldu

A101 Aldın Aldın kataloğunda yer alan Dreame Vacuum Mop D9 akıllı robot süpürge 2'si bir arada özelliği dikkat çekiyor. Süpürge hem süpürüyor hem de paspas yapıyor. 

Süpürge şu özellikler ile ön plana çıkıyor;

  • 270 ml akıllı su deposuna sahip.
  • 570 ml'lik dev toz tankına sahip.
  • Gürültüsü çok az, çalışırken sizi hiç rahatsız etmiyor.
  • Emiş gücü çok iyi.
  • Haritalama sistemi gerçekten çok başarılı.
  • Şarj süresi 6 saat.
  • Çalışma süresi 150 dakika.
  • 360 derece görüş kapasitesine sahip, engellere takılmıyor, perdeleri bile algılıyor.
  • Halıda emiş gücünü otomatik arttırıyor.
  • Eviniz büyük olsa bile kolayca ve hızlıca temizleyebiliyor.

Dreame Robot Vacuum D9 akıllı robot süpürge jpeg_1280x855

Aynı zamanda 3000 rpm ultra yüksek emiş kapasitesi ile her şeyi en kolay şekilde temizleyebilen süpürge tek seferde 250 m²'ye kadar alan temizleyebiliyor.

Ürün Xiaomi’nin Mi Home uygulaması ile yönetiliyor.

Gerçek kullanıcı yorumları!

“Kızım hediye aldı hiç istemiyordum ama iyiki almış şimdi sürekli kullanıyorum heleki evinizde patican dostlarınız varsa almanızı tavsiye ederim.”

“Alacağın Robot süpürgeye karar vermek gerçekten çok zor insan karar verirken kararsızlıktan gerçekten sinir katsayısı artıyor. Bende de durum aynı şekilde oldu ve o yüzden sizi aydınlatmak için ayrıntılı yorum yapmaya karar verdim. Öncelikle Riodmi Eve vacum, plus, irobot, xiomi, roboroc s5 max, roborock s6 daha şimdi aklıma gelmeyen bir çok ürünü inceledim en sonunda fiyat performans ürünü olarak Dreams d9 da karar kıldım. Ürünüm çok hızlı geldi ve güzel paketlenmişti o yüzden Navas'a teşekkür ederim. Ürün gerçekten çok güzel 3000 pa çekim gücü harika sesi turbo modunda bile çok sesli değil . Toz haznesi büyük. Evin haritasını çok güzel çıkarıyor ve dip köşe temizliyor desem yeridir. Çok ufak şeyler bazen kalabiliyor ama emin olun iyi ki almışım diyeceğiniz bir ürün. Hiç aklınızı karıştırmayın düşünmeden alın derim. Dikkat etmeniz gereken şey koltuk kanepe altlarınız en az 11 cm olmalı ki robot girebilsin. Benimki 10 cmydi robot girmeye çalışırken sensörün üstü biraz çizildi.”

“Biz alırken baya araştırdık sonunda bunu almaya karar verdik çok güzel süpürüyor halıdaki saçları bile topluyor kurulumunda biraz zorlandık ama zamanla anlaşılıyor gayet başarılı bir ürün.”

“1 aydır kullanıyorum keske rıborock s6 alsaydım annemınkı ondan,bu hafıf fırcası dandık perde altına gırınce uyarı verıp duruyor harıtasını sureklı sılıyor 1kez telden baglanamadım velhasıl cekım gucu ıyı falan ama malzemeden calmışlar 3bını vermeye vermişim bıraz daha ekleyıp saglamını alsaymışım”

“Cihazı biraz kullandıktan sonra yorum yapmak istedim. Robot süpürgeden beklentimizi tam anlamıyla karşılayan bir cihaz oldu. 2 günde 1 calistiriyoruz normal süpürgeyi kullanmaya çokta gerek kalmadı, elimiz ayağımız oldu. Satici ürünü kısa sürede kargoya verdi, hediyesi içinde çok teşekkür ederim.”

“Keşke daha önce alsaydım...her evde olması gereken bir ürün.diger pahalı ürünle arada kalmıştım. bütçeme de uyduğu için d9u tercih ettim.iyikide almışım dediğim bir süpürge.elim kolum oldu.”

Editör: Mücahit Özdemir